Topfield CRC-2400 HD-boksi ei toimi

7.9.2010    

TopfieldEnsimmäiset Topfield CRC-2400 -HD-boksit ovat olleet käyttäjillä nyt noin kolme viikkoa, eikä boksi alkukokemusten perusteella toimi kovinkaan hyvin. Aiemmin kertomiemme ongelmien lisäksi boksista on löytynyt monia uusia ongelmia.

Topfield on kertonut monille käyttäjille, että USB-laitteelle siirrettyjä tallenteita voisi katsoa myös tietokoneella. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä käyttäjät eivät ole saaneet videoita toistettua millään videoiden toisto-ohjelmilla. Esimerkiksi Topfieldin mainostama VLC Player ei osaa toistaa Topfield CRC-2400:n videoita.

Topfield CRC-2400 ei osaa myöskään toistaa ulkoiselta USB-levyltä vanhemmilla Topfield-malleilla tallennettuja ohjelmia. Matroska-videoiden (mkv) toisto toimii joillain videoilla, muttei läheskään kaikilla. Ongelmista johtuen Topfield onkin poistanut Matroska-tuen laitteen tiedoista nettisivuiltaan, mutta käyttöohjeista Matroska-tuki löytyy edelleen. Käyttäjillä on ollut ongelmia myös Matroska- ja DivX-videoiden tekstitysten kanssa.

CRC-2400 -boksin on kerrottu myös kaatuvan usein, eivätkä ajastukset toimi aina. Boksi on kaatunut ja menettänyt tallennuksia muun muassa kelattaessa HD-tallennetta tai katsottaessa DivX-elokuvaa muistitikulta samaan aikaan, kun boksi on aloittanut tallennuksen. Joskus laitteen kello on ihan väärässä ajasssa, eivätkä tallennukset toimi sen vuoksi. Joskus boksi ei tottele mitään kaukosäätimen painikkeita.

Ostaisitko sinä tällaisen boksin?

Kommentit

6 kommenttia

 1. Jani kirjoitti 7.9.2010 kello 10:23

  Kun miettii minkälainen topparin eka ”messias” malli tf5100 oli ja paljonko siihen tuli päivityksiä ja paljonko vieläkin vermeestä löytyy bugeja, onko kovinkaan iso yllätys että sama meno jatkuu ? =)

 2. Riku kirjoitti 7.9.2010 kello 17:24

  5100:n bugimäärä on pysynyt melko samana ekoista firmiksistä lähtien, jokaista korjattua bugia kohti tuli vähintään yksi uusi lisää. 😉

 3. Risto kirjoitti 18.6.2012 kello 11:44

  Hei!

  Minulla on 21.4.2012 ostettu CRC-2400. Alussa kaukosäädin toimi hyvin mutta nyt se on jo kk:n verran ollut suurimman osan aikaa jumissa. Kaukosäädin alkaa toimia hetkeksi, kun sitä painelee kymmeniä kertoja. Toiminta jatkuu, jos ei pidä taukoa painelemisessa mutta lyhytkin tauko saattaa jumittaa kaukosäätimen.

  Laite myös kaatuu välillä ja ohjelmaopaskin sekoilee. Taltioinnin kirjankekit muuttuvat joskus. Näyttää siltä, että k-merkit voivat tulla myös toisesta taltioinnista.

  Onkohan ongelmiin apua? Myyjä/Stockmann ei tuntenut kaukosäädin ongelmaa ja pyysi tuomaan laitteen takaisin huoltoon lähettämistä varten. En haluasi viedä laitetta, jos ongelma on vain kaukosäätimessä.

  Laiteversio on v1.0.1
  Ohjelmisto versio on TF-BCPFC 1.05.06.
  En haluasi päivittää 1.08-versioon, koska se kuulemma sulkee ulkoisen liitännän.
  Onkohan laitetta mahdollista päivittää vanhempaan versioon?

 4. Digilelujen Jani kirjoitti 18.6.2012 kello 11:58

  Ikävä kyllä ainakaan minä en osaa vastata kysymyksiisi. Kannattanee kysellä apuja näistä osoitteista:
  http://www.dvdplaza.fi/forums/forumdisplay.php/158-Topfield
  ja
  http://www.toppy.fi/keskustelu/

 5. Risto kirjoitti 18.6.2012 kello 12:03

  Sorry!
  Viestin lähetyksessä tuli joka kerta error ja nyt se on siellä kahdesti. Voiko lähetettyä viestiä editoida?

 6. Digilelujen Jani kirjoitti 18.6.2012 kello 12:34

  Korjasin viestisi

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+