Neljä TV-kanavaa sai ohjelmistoluvat – URHOtv mukana

1.10.2010    

DigiTVHallitus on jakanut neljä uutta ohjelmistolupaa B, C ja E -kanavanippuihin. URHOtv pääsee vihdoin antennijakeluun saatuaan ohjelmistoluvan maksukanavansa lähettämiseen B-kanavanipussa. URHOtv:n näkyvyysalueesta tulee tämän myötä maksullisista kanavista kattavin.

Uuden luvan myötä URHOtv saa mahdollisuuden lähettää yli 300 suoraa urheilulähetystä vuodessa antennitalouksiin. ”Tämä on merkittävä päätös myös koko suomalaisen urheiluelämän kannalta, näyttäähän URHOtv enemmän suomalaista urheilua kuin kaikki muut tv- kanavat yhteensä”, sanoo URHOtv:n hallituksen puheenjohtaja Arne Wessberg.

MTV Oy on saanut luvan lähettää maksullista CANAL+ Sport2 -kanavaa C-kanavanipussa. Valtioneuvosto poisti kanavan antennijakelusta aiemmin, mutta uuden päätöksen myötä kanava tulee näkymään tulevaisuudessakin nykyisessä laajuudessaan.

The Voice TV on saanut ohjelmistoluvan E-kanavanippuun. Nähtäväksi jää miten tämä vaikuttaa nykyiseen C-kanavanipun The Voice / TV Viisi -yhdistelmäkanavaan. Toivottavasti TV Viisi saa tämän myötä lisää lähetysaikaa ja voi kasvaa suuremmaksi ja paremmaksi kanavaksi. Sanoma Television on saanut luvan uudelle maksulliselle Nelonen Maailma -kanavalle E-kanavanippuun.

Samalla myös Suomi TV siirretään E-kanavanipusta A-kanavanippuun, jonka johdosta kanava alkaa näkymään koko maassa.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Ismo Mäki-Rekola kirjoitti 14.12.2010 kello 14:12

  Milloin saan nähdä Eurosport 2 kanavan antennissa.

  Onks tietoo?

 2. Jani kirjoitti 14.12.2010 kello 14:53

  Digileluilla ei ole tietoa Eurosport 2 -kanavan tulosta antenniverkkoon.

  Anvian uusien F- ja G-kanavanippujen kanavat selviävät tämän vuoden lopussa ja ensi vuoden alussa. Silloin tiedämme tarkemmin mitä uusia kanavia antenniverkon kautta voi katsella.

  Vuonna 2012 aloittaa lähetykset uusi VHF-C -kanavanippu, jonka kanavat selviävät ennen lähetysten alkamista.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+