Anvian HD-testilähetykset aloitetaan vasta ensi viikolla

19.11.2010    

AnviaAnvia aloittaa antenniverkon HD-lähetykset ensi vuoden helmikuussa. Yhtiö ilmoitti aiemmin valmistautuvansa teräväpiirtolähetyksiin aloittamalla teräväpiirtoiset testilähetykset pääkaupunkiseudulla keskiviikkona 17.11. Nyt digitv.fi -sivustolle on kuitenkin päivitetty uudeksi testien aloittamispäiväksi 22.11.

Anvian HD-testilähetyksiä lähetetään aluksi vain päiväsaikaan ja ne muuttuvat ympärivuorokautisiksi 30.11. alkaen.

Anvia sai keväällä Valtioneuvostolta luvan lähettää teräväpiirtolähetyksiä Etelä-Suomessa näkyvässä HD3-kanavavanipussa sekä valtakunnallisessa F-kanavanipussa. Kummankin kanavanipun kanavat lähetetään DVB-T2 -standardilla sekä MPEG-4 -pakkaustekniikalla ja molemmissa nipuissa voidaan lähettää teräväpiirtolähetysten lisäksi normaaliresoluution SD-lähetyksiä.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+