CANAL+ Premier HD -kanava Welholle joulukuussa

11.11.2010    

WelhoWelho lisää uuden CANAL+ Premier HD -kanavan Total- ja Sport-paketteihinsa 1.12. alkaen. 24-tuntia vuorokaudessa ohjelmaa lähettävä uusi teräväpiirtokanava tarjoaa katsottavaksi muun muassa 4-5 Englannin Valioliigan suoraa ottelua viikossa, sekä paljon muita Valioliigaan liittyviä ohjelmia.

Uusi CANAL+ Premier HD -kanava näkyy CANAL+ Total- ja Sport -pakettien tilaajille maksuttomana 31.5.2011 saakka, eikä se vaikuta pakettien hintoihin.

Kanavalla esitettävien Valioliigan otteluiden selostus on englanninkielinen.

Kommentit

2 kommenttia

  1. matti kirjoitti 11.11.2010 kello 21:40

    myös soneran kaapeliverkon kanavaluetteloon Canal+ Premier HD kanava tänään ilmestyi. aika näyttää miten kyseinen kanava hinnoitellaan soneralla(Sport HD:han on lisämaksullinen Canal+ Total paketin tilaajille muissa kaapeliverkossa kun welholla se käsittääkseni kuluu Total pakettiin ilman lisähintaa)

  2. Jani kirjoitti 12.11.2010 kello 7:20

    Kiitos tiedosta. Lisäämme kanavan joulukuun alussa HD-kanavat -sivullemme molemmille operaattoreille.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+