Finnsat FST05PVR – uusi tallentava digiboksi

29.11.2010    

FinnsatValmistajat tuovat nykyään enää harvoin myyntiin uusia tallentavia digibokseja. Finnsat on kuitenkin juuri tuonut myyntiin uuden kahden virittimen tallentavan boksin antenniverkkoon. Finnsatin uusi malli on nimeltään FST05PVR ja siitä löytyy kahden virittimen lisäksi 500 gigatavun kiintolevy tallennuksia varten.

Finnsatin uutukaisen voi liittää televisioon scart- tai HDMI-liittimellä ja siitä löytyy myös optinen ääniliitäntä. Boksilla voi tallentaa kahta kanavaa ja katsoa kolmatta samaan aikaan. Joidenkin ensimmäisten käyttäjäkokemusten perusteella laitteella voisi tallentaa jopa kolmea kanavaa samaan aikaan ja katsoa neljättä.

Ajastettavien ohjelmien löytämisestä on tehty hieman helpompaa, sillä laitteen EPG:ssä voi etsiä ohjelmia hakusanojen avulla. Ikävä kyllä Finnsat FST05PVR ei kuitenkaan osaa tehdä automaattisesti ajastuksia hakusanojen perusteella.

Laite osaa myös toistaa muistitikulla olevaa MP3-muotoista musiikkia.

Kommentit

6 kommenttia

 1. ihmettelijä kirjoitti 29.11.2010 kello 19:56

  Niin mistähän se johtuu että tallentavia bokseja on todella hankala löytää ja uusia malleja ei juuri enää tuoda markkinoille… Osaako joku selittää mikä tuossa on takana? Onko se ettei enää haluta ihmisten tallentavan mitään, ainakin tallentavia dvd-soittimiakin on hankala löytää Suomen kaupoista mutta onneksi avuksi tulee netti.

 2. opettaja kirjoitti 15.1.2011 kello 21:28

  Syy on Elisa Viihde! Siellä tallennetaan Elisan palvelimille ja sieltä ne haetaan jollain salasanalla. Ei tartte ostaa tallentavia. Hinta on n. 40 euroa /kk.

 3. P kirjoitti 20.2.2011 kello 11:07

  Kyseinen malli ollut kolmisen viikkoa käytössä. EPG hakee nykyisen ja seuraavankin alkavan ohjelman nopeasti, mutta siirryttäessä myöhemmin tuleviin ohjelmiin. Kestääkin ohjelmalistan haku huonoimmillaan yli 20 sekunttia. Hankalaa kun pitää laittaa tulevia nauhoituksia eri kanavilta Kerran boxi mennyt täysin jumiin, kaksi nauhoitettua ohjelmaa ei ole ole toiminut, välillä yksi nauhoitus menossa, jolloin muihin kanavanippuihin ei pääse käsiksi ennen kuin on sammuttanut boksin,ottanut virrat koneesta pois ja käynnistänyt uudelleen.

 4. kuluttaja kirjoitti 26.4.2011 kello 13:58

  FST05PVR ollut 1,5 kk käytössä, ei murheita. Nyt pääsiäisenä ajastukset: 8 kpl, 4 päivän ajalta, 4 eri kanavaa, saldo: 1 onnistui. Muillakin näytää esiintyvän:
  http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-191/finnsat_fst05pvr-890299/

 5. Pauliina Järvelä kirjoitti 5.7.2016 kello 15:51

  Aivan paska rakkine, meni rikki heti ja Finnsatin asiakaspalvelu on surkeaa. 129€ Kankkulan kaivoon, älä osta!

 6. Digilelujen Jani kirjoitti 5.7.2016 kello 16:15

  Pauliina: en tiedä mistä olet ostanut boksin, sillä ainakaan itse en löytänyt tätä 6v sitten julkaistua boksia enää mistään myynnissä. Jos kuitenkin ostit heti rikki menneen boksin vähän aikaa sitten, niin takuseenhan se menee. Ei tarvitse tapella Finnsatin asiakaspalvelun kanssa, riittää kun viet boksin liikkeeseen, josta ostit sen.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+