MTV3 Komedia -kanava aloittaa joulukuun 15. päivä

5.11.2010    

MTV3 KomediaUusi MTV3 Komedia -kanava aloittaa lähetyksensä joulukuun 15. päivä ja se korvaa MTV3 Kanavapaketissa aiemmin olleen MTV3 Ava -kanavan. Kanava tulee tarjolle kaapeli-, satelliitti- sekä iptv-verkoissa ja se tulee tarjoamaan nimensä mukaisia sarjoja, stand-uppia, elokuvia ja kotimaisia hittejä.

Uusi kanava tulee tarjoamaan keväällä esimerkiksi Firma ja Pulkkinen -sarjat ja Vaaleanpunainen Pantteri -elokuvia. Myös jotkin MTV3 Sarja -kanavan sarjat siirtyvät MTV3 Komedia -kanavalle. MTV3 Sarja keskittyy tästä lähtien enemmän draamaan, jännitykseen, poliisisarjoihin ja muuhun ei-komedialliseen sisältöön.

MTV3 Komedia -kanavan koko ohjelmisto julkaistaan myöhemmin.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti 14.1.2011 kello 0:01

  Miksi komedia kanava ei voi näkyä antenniverkossa kaikilla kun ei ole kaapelia tai muita hiluvitkuttimia?

 2. nimetön. kirjoitti 14.1.2011 kello 1:30

  Siksi että ensinnäkin ei ole ollut tähän asti vapaata kapasiteettia ja toisekseen eivät halua antaa MTV Medialle liian isoa kakkua Suomen antennitv-markkinoista, sillähän on jo 4 MTV3-maksukanavaa, kaksi ilmaiskanavaa ja vielä päälle 5 Canal+ kanavaa joista yksi on HD-kanava.

  Kaapelitv:tä kaipaavalle lohtua vois ehkä tuoda IPTV joka on eräänlainen kaapelitv mutta internetin kautta, Elisa Viihde tai Maxivision, noista ainakin löytyy MTV3 komedia kanava ja muutkin MTV3 maksukanavat.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+