Canal+ -kanavien nimet muuttuivat antenniverkossa

2.12.2010    

Canal+Canal+ on muuttanut antenniverkon kanaviensa nimet eilen joulukuun ensimmäisenä päivänä. Nimimuutoksen lisäksi myös joidenkin kanavien sisältö muuttuu jonkin verran.

CANAL+ Hits -kanava muuttuu CANAL+ Series -kanavaksi, joka esittää nimensä mukaisesti sarjoja. Kanavalla esitetään sarjojen lisäksi myös runsaasti elokuvia. CANAL+ Sport 2 -kanavasta tulee CANAL+ Aitio, jonka päätarkoitus on esittää eri maiden jalkapallosarjojen otteluita. Jalkapallon lisäksi kanavalla esitetään muutakin urheilua sekä elokuvia.

CANAL+ Sport 1 -kanavan nimi muuttuu CANAL+ Urheiluksi, mutta sisältö ei muutu mitenkään. CANAL+ First -kanavan nimi ja sisältö pysyvät entisellään, eivätkä siten muutu mitenkään.

Muutokset koskevat vain antenniverkkoa ja kanavien kanavapaikat säilyvät entisillä paikoilla. Televisiokatsojien täytyy tehdä kanavahaku, jotta uudet kanavanimet tulevat käyttöön.

Kommentit

3 kommenttia

 1. Ei nyt ihan noin kirjoitti 2.12.2010 kello 23:00

  Ei nyt sentään noin, VAIN Canal+ Sport 1 oikeasti muuttaa nimeään.

  Nuo muut ”nimenmuutos” jutut on kopsattu näköjään suoraan Digitv-sivulta jonka tekemisessä ei ole vaivauduttu ottamaan faktoista selvää.

  Canal+ sport2 ei muutu Aitioksi vaan Aitio on uusi kanava joka tulee Sport2-kanavan tilalle. Sport2 kanava löytyy edelleen satelliitista ja kaapeliverkoista. Samaten Hits-kanava ei muuta nimeään Series-kanavaksi vaan Series-kanava korvaa Hits-kanavan, antenniverkosta siis POISTUU Sport2 ja Hits kanavat. Myös Hits-kanava löytyy edelleen satelliitista ja kaapelista.

  Eli todellakin nimenmuutos on totta vain tuon Sport1:n kohdalla josta tuli Canal+ Urheilu. Kaikkien muiden vaihdosten kohdalla kyse on siis ihan kanavan korvaamisesta toisella.

  Lisätietoa jos kiinnostaa, löytyy Canal Plussan sivulta.

 2. Jani kirjoitti 3.12.2010 kello 7:57

  Kiitos korjauksesta. Olet aivan oikeassa ja olemmekin nyt päivittäneet uutisen kuvaamaan paremmin Canal+ -kanavien muutoksia.

 3. Jani kirjoitti 3.12.2010 kello 7:58

  Huomasimme juuri, että tämä oli Digilelujen tuhannes uutinen tai artikkeli.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+