Rush HD -teräväpiirtokanava poistuu monelta operaattorilta

25.12.2010    

Rush HDAinakin Lumotv, ElisaDNA ja TTV poistavat Rush HD -kanavan tarjonnastaan tämän vuoden lopussa 31.12.2010. Ainakin Elisa lupaa korvata kanavan uudella laadukkaalla teräväpiirtokanavalla. Elisa ei kuitenkaan voi vielä julkaista uutta kanavaa, mutta lupaa tiedottaa uudesta kanavasta ja sen aukeamisaikataulusta mahdollisimman pian.

On mahdollista, että kanava poistuu kaikilta Suomen operaattoreilta, sillä Lumotv ja DNA kertovat saaneensa tiedon kanavan poistumisesta kanavantoimittajaltaan. Kanavan poistumisesta kaikilta Suomen operaattoreilta ei ole kuitenkaan vielä varmuutta.

Kommentit

2 kommenttia

  1. nimetön. kirjoitti 25.12.2010 kello 14:11

    Eiköhän tuo ihan kaikilta poistu koska kanavan tuottaja on ilmoittanut lopettavansa tuon kanavan. Myös Canal Digitalin satelliittipaketista tuo kanava poistuu.

  2. nimetön. kirjoitti 25.12.2010 kello 15:08

    Rush HD onkin jo näköjään poistunut Canal Digitalin sivuilta kanavalistalta..

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+