Spotify julkaisi uuden version musiikkisoittimestaan

15.12.2010    

SpotifySpotify on julkaissut uuden 0.4.9 version musiikkiohjelmastaan Windowsille, Mac OS X:lle ja iPhonelle. Uusi versio sisältää monia bugikorjauksia ja nyt Mac OS X:n medianäppäimiä voi käyttää ilman, että se häiritsee iTunesia. Uusi versio osaa myös keskeyttää musiikin soittamisen, jos äänenvoimakkuus lasketaan alas.

Spotify aloittaa kappaleen soiton automaattisesti, jos musiikkikappaleen linkki valitaan esimerkiksi Facebookissa. Tämä ominaisuus poistettiin edellisistä versioista, mutta se on lisätty jälleen mukaan Spotifyyn. Uusi versio jaetaan Windows ja Mac -käyttäjille seuraavien päivien aikana automaattisesti.

Spotifyn iPhone-versio on saanut myös uusia ominaisuuksia ja se esimerkiksi käynnistyy uudella versiolla kuusi kertaa nopeammin, kuin vanhat versiot. Uusi iPhone versio on saatavilla Applen App Storesta.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+