Topfield CRC-2400 HD-boksin päivityksiä ei ole näkyvissä

14.12.2010    

TopfieldEnsimmäiset Topfield CRC-2400 HD-digiboksit tulivat myyntiin jo noin neljä kuukautta sitten, eikä valmistajalla näytä olevan minkäänlaista mielenkiintoa korjata laitteessa olevia vikoja. Esimerkiksi DVD Plazan käyttäjä kertoo kyselleensä uutta päivitystä boksiinsa, mutta tiedossa ei ole minkäänlaista aikataulua uuden firmwaren julkaisemiseksi.

Topfield CRC-2400 -teräväpiirtoboksilla tallennettuja ohjelmia ei esimerkiksi saa toistettua tietokoneella, vaikka Topfield lupasi boksilla tallennettujen ohjelmien näkyvän esimerkiksi VLC Playerillä. Myöskään luvattu YouTube-tuki ei toimi, eivätkä läheskään kaikki Matroska-muotoiset videot näy boksilla. Boksi myös kaatuu joillakin käyttäjillä usein, eivätkä kaikki ajastuksetkaan tallennu.

Topfieldillä taitaa olla isoja ongelmia firmwaren kanssa, sillä laitteita ei ole tuotu maahan pitkään aikaan. Esimerkiksi Verkkokauppa.com on saanut Topfield CRC-2400 -laitteita myyntiin viimeksi pari kuukautta sitten. Ettei vain valmistajalla olisi ollut liian kiire saada ensimmäiset boksit myyntiin edes jonkinlaisella ohjelmistolla ja yrittää saada boksista toimiva vasta sen jälkeen.

Kommentit

3 kommenttia

 1. nimetön.. kirjoitti 15.12.2010 kello 1:54

  Tuon että tallenteita ei pysty katsomaan tietokoneella, toki ymmärtää (vaikka sitä on vaikea sulattaa) koska tallenteet on salattuja, myös SD-kanavien tallenteet ja tämähän johtuu korttilinkityksestä, juuri tämä syy on se miksi itse kapinoin HDTV:tä vastaan ja boikotoin HD-laitteita. Jos edes tavallisen tarkkuuden tallenteet voisi siirtää tietokoneelle, niin voisin suhtautua suopeammin mutta tuokaan ei ole mahdollista nyt, kiitos NorDigin ja Hollywoodin.

  Nuo kaikki muut luetellut viat onkin sitten ihan oikeasti vikoja eikä ominaisuuksia ja luulisi Topfieldin vähän olevan kiinnostuneen maineestaan!

 2. Digiboksi kirjoitti 15.12.2010 kello 10:15

  Omassa Toppyssä (crc-2400) ei ole ollut ongelmia vaan se on toiminut pomminvarmasti eikä tallennuksia ole jäänyt väliin. Aivan mainio perusboksi, jos haluaa hifistellä niin sitten ostamaan jotain Dreamboksia tms. Muille Toppy.

  Kaukosäädin tosin kannattaa korvata jollain yleiskaukosäätimellä, turhaa kovaa naksutusta pitää Toppyn kake =)

 3. hewi kirjoitti 15.5.2011 kello 14:30

  Alkaa minuakin pitkästyttää tuo päivitysten odottelu.Mainittujen ongelmien lisäksi boxini hukkaa joskus äänen ja täytyy bootata jotta se palautuu. Myös yle teksti katoaa joskus kesken ohjelman.
  Ei anna kovin hyvää kuvaa valmistajan taidoista tai haluista päivittää siihen toimiva softa.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+