3D-televisiot suositumpia jouluna kuin 2D-televisiot

23.1.2011    

3DKysyimme joulun jälkeen mitä digileluja pukki toi. Kyselyyn vastasi 259 henkilöä, joista 51 prosenttia kertoi pukin tuoneen jonkin digilelun lahjaksi. Suosituin digilahja oli konsoli tai konsolin lisäosa 22 prosentin osuudella. Seuraavaksi suosituin oli älypuhelin 14 prosentin osuudella.

Uuden television sai 12 prosenttia vastanneista. Hieman yllättäen 3D-televisiot olivat yhden vastauksen verran suositumpia kuin tavalliset 2D-televisiot. 3D-televisio sai kyselyssämme 16 vastausta ja 2D-televisio 15 vastausta. Mediatoistimet (7%) voittivat hienoisesti blu-ray -soittimet (6%) ja digiboksit jäivät viiteen prosenttiin.

Uusia kanavia kanavapaketin muodossa pääsi katsomaan 4 prosenttia vastanneista ja satelliitti- tai IPTV-laitteet tulivat 3 prosenttiin vastanneista kotitalouksista. Tablet-tietokoneella pääsi leikkimän 7 prosenttia vastanneista ja muita digileluja, mitä lienevätkään, sai 18 prosenttia vastanneista.

Alta löytyy kyselyn tulokset.

[poll id=”10″]

Kommentit

2 kommenttia

  1. jep jep kirjoitti 23.1.2011 kello 23:53

    Heikko otanta ja merkityksetön ero tuohon otsikkoon nähden.

  2. nimetön kirjoitti 24.1.2011 kello 0:41

    Niinpä, koko totuus taitaa kuitenkin olla se että 2D-televisiot on edelleenkin suosituimpia vaikka tässä gallupissa tulos oli tuo mikä on.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+