Antenna Ready HD -laitteita tulossa parin kuukauden kuluessa

4.1.2011    

Antenna Ready HDAntenniverkon HD-kanavien katsomiseen tarvitaan Antenna Ready HD -hyväksytty televisio tai digiboksi. Tällä hetkellä hyväksyttyjä televisioita löytyy vasta Sonyltä. Tekniikan Maailma on kerännyt tietoja muiden valmistajien Antenna Ready HD -laitteiden myyntiintulosta.

Tekniikan Maailman mukaan valtaosa LG:n televisioista toimii DVB-T2 -verkossa maaliskuusta lähtien. Poikkeuksen tekevät pienimpiin kokoluokkiin kuuluvat LG:n televisiot, joihin DVB-T2 -tuki tulee vasta myöhemmin. Panasonicin Antenna Ready HD -hyväksytyt televisiot ovat tulossa myyntiin vuoden 2011 ensimmäisinä kuukausina.

Philipsin 32-tuumaiset ja suuremmat televisiot päivittyvät antenniverkon teräväpiirtolähetyksiä tukeviksi sitä mukaa, kun uusia malleja tuodaan myyntiin. Samsung aikoo tuoda DVB-T2 -televisioita myyntiin tämän vuoden aikana, muttei ole kertonut tarkempaa myyntiintuloaikaa.

Tekniikan maailman mukaan tallentavia digibokseja tuo myyntiin ensimmäisen vuosineljänneksen loppupuolella ainakin DNA, Finnsat ja Humax.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön kirjoitti 4.1.2011 kello 13:27

    ”Tekniikan maailman mukaan tallentavia digibokseja tulee myyntiin ensimmäisen vuosineljänneksen loppupuolella ainakin DNA:lta, Finnsatilta ja Humaxilta.”

    Öööh….Dna ei kuitenkaan taida olla laitevalmistaja vai mitä? Voi toimia toki laitteiden edustajana ja maahantuojana Suomessa mutta tuskinpa tulee yhtäkään Dnan valmistamaa laitetta. Juu, tiedän että tuo asiavirhe on peräisin Tekniikan maailman artikkelista mutta pitipähän päästä sanomaan. 😀

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+