Disney julkaisee tänä vuonna ainakin 15 Blu-ray 3D elokuvaa

4.1.2011    

Blu-ray 3D logoDisney on ilmoittanut julkaisevansa ainakin 15 Blu-ray 3D -elokuvaa tänä vuonna.  Uusien 3D-elokuvien lisäksi Disney aikoo julkaista joitain klassikoita kolmiulotteisina versioina. Tällä hetkellä varmoja Disneyn Blu-ray 3D -julkaisuja tänä vuonna ovat Beauty and the Beast (Kaunotar ja hirviö), Chicken Little (Pikku Kananen), Bolt, G-Force (G-Force – miniagentit), Meet the Robinsons (Riemukas Robinsonin perhe), Tangled (Kaksin karkuteillä), The Lion King (Leijonakuningas), Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas (Painajainen ennen joulua) ja Tron: Legacy (Tron: Perintö)

Disney on jo aiemmin julkaissut kolme kolmiulotteista Blu-ray elokuvaa, jotka ovat Alice in Wonderland (Liisa Ihmemaassa), A Christmas Carol (Saiturin joulu) ja Step Up 3.

Kommentit

4 kommenttia

 1. nimetön kirjoitti 4.1.2011 kello 13:23

  Toivottavasti eivät lopeta 2D-julkaisuja, itseäni ei 3D voisi vähempää kiinnostaa ja lisäksi kyllähän se itse leffa tarinoineen on tärkeämpi kuin tekniset hienoudet.

 2. Jani kirjoitti 4.1.2011 kello 17:00

  > kyllähän se itse leffa tarinoineen on tärkeämpi kuin tekniset hienoudet.

  Joo, kyllähän elokuvien uudistukset ovat ihan turhia. Olisivatpa kaikki elokuvat vielä mustavalkoisia mykkäelokuvia.

  ”Who the hell wants to hear actors talk?”
  – H. M. Warner, Warner Brothers, 1927.

 3. nimetön kirjoitti 4.1.2011 kello 18:16

  ”> kyllähän se itse leffa tarinoineen on tärkeämpi kuin tekniset hienoudet.

  Joo, kyllähän elokuvien uudistukset ovat ihan turhia. Olisivatpa kaikki elokuvat vielä mustavalkoisia mykkäelokuvia. ”

  Ei nyt tarvitse alkaa piruilemaan, en tarkoittanut että leffat olisivat kaikki mustavalkoisia mykkäleffoja 4:3 kuvasuhteella vaan oikeesti tosta 3D:stä ei ole mitään sellasta etua, se on vaan erikoisuuden tavoittelua eikä edes sovi kaikkien silmille. Moni on valittanut 3D:n ongelmista, mm. tekstitysten ym. kanssa, lisäksi todellakaan 3D ei ole kaikille sopiva jo siitä syystä että osa saa migreeniä moisesta. 3D ei tee leffasta sen parempaa ja jos juoni ja tarina on huono, ei 3D sitä pelasta, toisaalta tarinaltaan hyvä leffa on hyvä 2D:nä.

  Tosin pakko sanoa että joku vanha hyvä klassikkoleffa voittaa mennen tullen monet nykyleffat.

 4. Kale kirjoitti 10.1.2011 kello 17:02

  Monilla on mielessä ns. sinipuna-lasien aikainen 3D kokemus ja sen vuoksi 3D-tekniikka hieman tympäisee. Uudet suljilasit ja 3D-videtykki kotona antavat sellaisen elämyksen että siitä ei enää halua luopua.
  Kukaan niihin tutustunut ei ole vielä valittanut teksteistä eikä päänsäryistä. Toivottavasti nuo kokemukset eivät ole vain toisilta kuultuja mielipiteitä…

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+