Huhu: Topfield CRC-2400 teräväpiirtoboksin päivitystä ei näkyvissä

30.1.2011    

TopfieldElokuussa myyntiin tulleessa Topfieldin CRC-2400 HD-digiboksissa on monia vikoja, mutta viat korjaavaa päivitystä ei ole näkyvissä. DVD Plazan käyttäjä on kysellyt Topfieldiltä uutta päivitystä, mutta valmistaja ei ole osannut antaa minkäänlaista aikataulua uuden päivityksen ilmestymiselle.

Topfield CRC-2400 digiboksin päivitystä on kyselty myös joulukuussa, eikä valmistaja ole silloinkaan antanut mitään arviota uuden firmwaren julkaisusta.

Topfield CRC-2400 digiboksissa on monia vikoja ja se esimerkiksi jättää monilla käyttäjillä ajastuksia tallentamatta tai tallentaa vääriä ohjelmia. Myöskään esimerkiksi YouTuben käyttö ei onnistu ja Topfield on jo elokuussa luvannut korjata ongelman.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Edward Laine kirjoitti 1.2.2011 kello 2:41

    Nämä laitteet pitäisi koota yhteen, täräyttää taivalle ja ampua alas. Erehdyin itse ostamaan ja meinasin jo menettää yöuneni menetettyjen rahojen takia. Kauppias otti onneksi tuotteen takaisin kyselemättä enempiä. Buginen ja laadullisesti ala-arvoinen boksi.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+