Ilmaisia elokuvia tarjoava Fin-tv muuttaa maksullista palveluaan

29.1.2011    

FIN-TVSuosittu Fin-tv.com -palvelu tarjoaa tuhansia ilmaisia elokuvia ja kymmeniä ilmaisia sarjoja katsottavaksi selaimella. Palveluun on mahdollista ostaa myös viiden euron hintainen VIP-jäsenyys, jolla pääsee katsomaan satoja VIP-elokuvia.

Fin-tv:n ylläpidon mukaan uusien VIP-jäsenyyksien ostaminen on vähentynyt viimeaikoina, eikä palvelun mainoksiakaan klikkailla. Tämän vuoksi palvelu aikoo aloittaa uusien VIP-jäsenten kuukausiveloituksen helmikuun alussa. Fin-tv:n VIP-jäsenyyden hinta tulee olemaan viisi euroa kuukaudessa. Muutos ei vaikuta ennen helmikuuta hankittuihin VIP-jäsenyyksiin, joten näiden jäsenten ei tarvitse maksaa erillistä kuukausimaksua tulevaisuudessakaan.

VIP-jäsenten kuukausiveloitus ei vaikuta ilmaistarjontaan, joten palvelu tarjoaa ilmaisia elokuvia tulevaisuudessakin.

Fin-tv:n laillisuus on vähintäänkin kyseenalaista, mutta silti sen elokuvia katsotaan kymmeniätuhansia kertoja päivittäin.

Kommentit

6 kommenttia

 1. Lucky kirjoitti 29.1.2011 kello 16:08

  Kyllä se on typerää maksaa lanttiakaan palvelulle joka on mahdollisesti laitonta…

 2. Typerää kirjoitti 29.1.2011 kello 17:13

  Eikö tuo ole toisaalta hieman arveluttavaa mainostaa tuollaista sivua tekemällä siitä uutisia? Taustalla Suomessa asunut turkkilainen ja rahat menevät ties mille rikollisille. Kyseinen henkilö uhkaillut toimintaa arvostelleita ihmisiä väkivallalla. Ja kaikki nuo elokuvat ovat kaikenlisäksi vielä jotain huonoja venäläisiä piraatteja.

 3. no jaa kirjoitti 29.1.2011 kello 17:59

  TTVK:n mielestä nyt kaikki on melkein laitonta, mm. se on sellainen vastarannan kiiski että pistää hanttiin mobiili-tv:täkin ja myös IPTV:n yleistymiseen se laittaa kapuloita rattaisiin. Anteeksi nyt kielenkäyttöni mutta TTVK on sellainen mätäpaise että se estää kaiken nykyaikaisen, hyvä että musiikin myyminen mp3:sinakaan on edes sallittu. Sekin vaati vuosien ponnistuksen että meni lopulta läpi. TTVK kun kokee internetin uhkakseen eikä mahdollisuudeksi.

 4. Teppo kirjoitti 2.2.2011 kello 18:18

  Ja miten tämä olikin arvattavissa, että kun yksi sivusto aloittaa tämän tapaisen toiminnan, niin kohta tulee kymmenen perässä….

  http://elokuvat.tunk.org

 5. Puup kirjoitti 5.2.2011 kello 19:24

  Eipä toi tavalliselta ihmiseltä oo pois, jos joku sivusto pyörittää laittomii leffoja.

 6. Nahkaprinssi kirjoitti 17.2.2011 kello 22:34

  Kuten aikaisemmin ilmoitimme vipin hinnan muutos kumottiin, Elikkäs lyhyesti sanottuna vain 5e / foreva.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+