Nelonen Medialta viisi television teräväpiirtokanavaa

14.1.2011    

NelonenNelonen Media kasvattaa maksukanavatarjontaansa viiteen kanavaan, jotka näkyvät myös teräväpiirtoversioina. Urheilukanavat Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2 ovat jo aloittaneet lähetykset ja niiden HD-versiot aloittavat lähetykset helmikuussa. Uudet Nelonen perhe ja Nelonen maailma -kanavat aloittavat lähetyksensä maaliskuun alussa ja nykyisen Kino TV:n uusi nimi on Nelonen Kino.

Elokuva- ja sarjakanava Nelonen Kino tulee tarjoamaan nykyistä enemmän muun muassa amerikkalaisten huippusarjojen ensi-iltoja yksinoikeudella. Nelonen Perhe -kanava tulee tarjoamaan koko perheen elokuvia ja sarjoja. Nelonen Maailma esittää matkailu- ja luonto-ohjelmia sekä dokumentteja. Kaikista viidestä kanavasta tulee tarjolle myös teräväpiirtoinen sisarkanava.

”Maksullisen kanavaportfolion kasvattaminen on osa monikanavastrategiaamme. Tavoitteenamme on ottaa merkittävä osuus maksu-tv-markkinasta tarjoamalla kuluttajille sisältöjä useissa eri jakelukanavissa ja päätelaitteissa. Huippu-urheilun, viihteen, teräväpiirron ja uusien palveluiden yhdistelmä vastaa sekä kuluttajien että maksu-tv-jakelijoiden muuttuviin tarpeisiin ja vahvistaa asemaamme mediatalona”, sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Hans Edin.

Nelonen Median tavoitteena on tuoda uudet kanavat monien maksu-tv-toimijoiden valikoimiin kaapeli-, antenni-, satelliitti- ja IPTV-verkoissa.

Kommentit

2 kommenttia

 1. nimetön.. kirjoitti 14.1.2011 kello 20:30

  Tuossa on varmaan pieni virhe, tuon Nelonen Sarjan kohdalla pitäisi kai lukea Nelonen Perhe. Ainakaan Sanoma Entertainmentin sivuilla ei puhuta sanaakaan Sarja-nimisestä kanavasta.

 2. Jani kirjoitti 14.1.2011 kello 22:04

  > Tuossa on varmaan pieni virhe

  Totta, kiitos huomautuksesta. Korjasin uutista

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+