SuomiTV-kanava siirtyy antenniverkossa A-kanavanippuun

5.1.2011    

SuomiTVSuomiTV-kanava siirtyy antenniverkossa A-kanavanippuun maanantaina 10. tammikuuta 2011. Muutoksen myötä SuomiTV:n näkyvyysalue laajenee kattamaan koko maan. Televisioille ja digibokseille täytyy tehdä kanavahaku muutoksen jälkeen, muutoin kanava saattaa lakata näkymästä.

Muutos saattaa aiheuttaa lyhyitä alueellisia katkoksia A-kanavanipun lähetyksiin 10.1. klo 04.00-12.00.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön kirjoitti 5.1.2011 kello 15:56

    Itseasiassa ei ehkä kannata vielä maanantaina tehdä uutta kanavahakua, koska tiistaina kanavien numeroinnit kokee ison muutoksen kun uuden määrityksen mukaan ilmaiskanavat saa paikat 1-39 ja maksukanavat paikat 40-199 joten kanavahaku pitäisi tehdä tiistaina jokatapauksessa uudestaan eikä kukaan jaksa sitä tehdä jokaikinen päivä.

    Joten ehkä joku voi elää ilman Suomitv:tä yhden päivän (itse elän koko ajan ilman Suomitv:tä, ;D kun en edes katso sitä kanavaa).

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+