TVkaistaa voi käyttää Boxee-mediatoistimillakin

12.1.2011    

TVkaistaTVkaista-palvelua voi käyttää nyt myös Boxee-yhteensopivilla mediatoistimilla ja digibokseilla. TVkaistaa voi käyttää Boxee-laitteilla ilman tietokonetta ja siinä toimivat kaikki palvelun keskeisimmät toiminnot, kuten neljän viikon tallennukset, sarjat, elokuvat, katselulista sekä haku.

”Lähdemme siitä, että TVkaista on jatkossa markkinajohtaja myös Internet-yhteensopivien digiboksien keskuudessa, vastaavasti kun TVkaista on markkinajohtaja tv-tallennepalveluissa Applen ja Android -laitteissa. Tunnetustihan TVkaista on ollut Suomessa eniten myyvä sovellus Applen iPhone ja iPad App Store -sovelluskaupassa, ja se on edelleen iPad-sovelluksissa suurimman liikevaihdon omaava sovellus. Olohuonekäytössä TVkaista on Boxeen digiboksien lisäksi jo saatavilla Sony PlayStation 3-, AppleTV-, Network Media Tank- ja Motorola-laitteille. Kasvavan laitetuen kautta valtaamme lisää markkinaa”, kertoo TVkaistan toimitusjohtaja Fredrik Husberg.

”Boxeen osalta odotamme sen suosion kasvavan sitä mukaa kuin Boxee-laitteiden kirjo kasvaa Iomega TV -digibokseihin ja ViewSonic-televisioihin. TVkaista tulee tietysti automaattisesti toimimaan myös näissä”, jatkaa Husberg.

TVkaista for Boxee -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Boxeen Apps-valikon kautta, mutta TVkaista-palvelun käytöstä valoitetaan normaalisti.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Jussi Tuukka kirjoitti 5.11.2011 kello 21:43

    Muuten voisi hankkiakkin tuon tvkaistan mutta tv-maksu on jo niin korkea että ei tv:n katselusta haluaisi enempää maksaa. Tätä voisin ehkä miettiä hankittavaksi jos tv-luvan hinta laskee vähintään 100 eurolla tai se menisi automaattisesti jostain veroista.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+