Videot Nokian puhelimista televisioon HDMI-liittimen kautta

11.1.2011    

HDMIJoissain Nokian älypuhelimissa on HDMI-liitin, jonka avulla puhelimessa olevia tavallisia ja teräväpiirtovideoita voi katsella televisiosta. Esimerkiksi Nokia N8 ja Nokia E7 -puhelimissa olevan HDMI-liittimen avulla voi siirtää myös musiikkia kotiteatterilaitteistolle tai katsella valokuvia television kautta.

Nokia Beta Labs on julkaissut Nokia Big Screen -sovelluksen, joka helpottaa HDMI-liittimen käyttöä. Nokia Big Screen -sovellus avautuu automaattisesti, kun puhelin liitetään televisioon. Sovellusta voi käyttää puhelimen kosketusnäytöllä, bluetooth-näppäimistöllä ja jopa Nintendo Wii Remote -kaukosäätimellä.

Sovellus tukee tekstityksiä ja myös karaoken laulaminen onnistuu, sillä sovellus osaa näyttää myös laulujen sanat. Alla on sovelluksen esittelyvideo.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. hhh kirjoitti 11.1.2011 kello 21:03

    Lisätkää nettiselain vielä siihen bigScreeniin niin tulee menestys

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+