Ilmaiseksi netissä elokuvia tarjoava Fin-TV jatkaa toimintaansa

21.2.2011    

FIN-TVIlmaiseksi tuhansia elokuvia tarjoava Fin-TV on perunut eilisen ilmoituksensa palvelun sulkemisesta. Fin-TV:n ylläpito valitti eilen Suomessa olevan paljon kateellisia ja rasistisia ihmisiä, jonka vuoksi palvelu suljettaisiin kesällä.

Fin-TV:n turkkilainen ylläpitäjä jatkaa värikkäiden kommenttien kirjoittamista. ”Ja minä tiedän miksi vihaatte turkkilaisia ihmisiä, koska ajattelette että ehkä kaikki kebabbi on turkkilaista, ja kun turkkilainen tekee hyviä asioita ja kun tekee pienessä ajassa hyvät sivustot, niin teitä käy kateeksi”, kirjoittaa palvelun ylläpito.

”Okei, en halua kirjoittaa pitkää draamaa, haluan lopettaa sanani näin: Fin-tv.com ei sulje sivustoa, jos sulkisimme, niin rasistiset ihmiset olisivat iloisia, mutta lisäämmekin vain enemmän elokuvia tehdäksemme heidät sillä surulliseksi”, lopettaa Fin-TV:n ylläpito vuodatuksensa.

Palvelun suosiosta kertoo Alexan tilastot, joiden mukaan Fin-TV:llä on suurinpiirtein saman verran sivunlatauksia, kuin Telkku.comilla tai Forecalla.

Kommentit

7 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti 21.2.2011 kello 19:43

  Laiton sivusto jota mm. poliisi tutkii

 2. asd kirjoitti 21.2.2011 kello 19:56

  …ja jotkut ne jaksaa uutisoida näinkin turhan sivun turhista päätöksistä. Huomionkipeä ylläpitäjä saa just sitä mitä haluaa kun näitä tyhjäntärkeitä uutisia julkaistaan.

 3. Jorma kirjoitti 21.2.2011 kello 20:25

  Mitä siinä sivustossa on enemmän laitonta kuin esimerkiksi Divx-Finlandissa?

 4. Digilelujen Jani kirjoitti 21.2.2011 kello 21:01

  > …ja jotkut ne jaksaa uutisoida näinkin turhan sivun turhista päätöksistä.

  Yhdistelemällä Alexan ja Oindexin tilastoja voidaan helposti arvioida Fin-TV:llä olevan miljoonia sivunlatauksia viikossa.

  Alexan mukaan sivusto on Suomen 98. suosituin sivusto. Fin-TV:hen liittyvät uutiset ovat myös Digileluissa erittäin suosittuja.

  Näiden tilastojen valossa Fin-TV ei ole turha sivusto.

 5. Lol kirjoitti 21.2.2011 kello 22:21

  Senkus lopettavat toimintansa.. P*ska sivusto muutenkin ei ne leffat edes toimi kunnolla..

 6. Nahkaprinssi kirjoitti 27.2.2011 kello 23:11

  Hmm, Värikkäiden artikkeleitten syy on fin-tv:llä tulkkien eli modien määrä on alhainen, Eli 1. Sain itse potkut adminilta, Se on yksi lukuinen syy miksi artikkelit näyttävät nykyään ”värikkäiltä”

 7. Parsa kirjoitti 22.4.2011 kello 20:57

  Ei vittu repesin noille Fin-tv:n ylläpitäjän purkauksille :D::DD

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+