Suorat NHL-lähetykset ehkä tulossa YouTubeen

24.2.2011    

YouTubeGooglen omistama YouTube neuvottelee NHL:n, NBA:n ja muiden lajien kanssa kanssa suorien otteluiden esittämisestä YouTubessa. NHL:n ja NBA:n lisäksi YouTube neuvottelee muun muassa Euroopan jalkapalloliigan esitysoikeuksista.

Urheilulähetysten esittäminen saisi YouTuben käyttäjät pysymään kauemmin sivustolla, mikä houkuttelisi palveluun lisää mainostajia.

Google Korean edustajan mukaan jokaisen lajin näkyvyys riippuu solmitusta sopimuksesta, joten ottelut eivät välttämättä näy Suomessa. Google aikoo myös lisätä esimerkiksi suorien musiikkikonserttien esityksiä.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön kirjoitti 25.2.2011 kello 8:05

    Olisi todella hienoa jos noita NHL-lähetyksiä voisi katsoa Suomessakin. Pelaahan NHL:ssä paljon suomalaisia pelaajia joten suomalaisia katsojia kiinnostaa jo siltäkin kannalta. Selostukset ei toki tule suomeksi toisinkuin 4Prolla mutta eiköhän fanit sen verran osaa englantia että pysyvät auttavasti kartalla.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+