Television VHF-C -kanavanipun ohjelmistoluville 13 hakemusta

1.2.2011    

AntenniAntenniverkko saa ensi vuoden huhtikuussa uusia kanavia uuden VHF-C -kanavanipun aloittaessa lähetykset. Uudessa lähes koko maan kattavassa VHF-C -kanavanipussa voidaan lähettää SD- ja HD-kanavia ja sen verkkotoimilupia hakivat Anvia, Digita sekä DNA.

Uuden kanavanipun ohjelmistoluville tuli kolmetoista hakemusta. Ohjelmistolupia hakivat:

 • BBC World News Ltd
 • BBC Worldwide Ltd
 • Discovery Networks Nordic
 • Eurosport S.A.
 • MTV Networks Ab
 • MTV Oy
 • NGC-Europe Limited
 • NonStop Television AB
 • PRO Radio Oy
 • Sanoma Entertainment Finland Oy
 • The Walt Disney Company Limited
 • Turner Broadcasting System Europe Limited
 • URHOtv Oy

Liikenne- ja viestintäministeriö päättää lupien saajat myöhemmin ja ne ovat voimassa vuoden 2016 loppuun saakka.

Kommentit

Yksi kommentti

 1. nimetön. kirjoitti 1.2.2011 kello 18:15

  Koskahan ne saa aikaiseksi päättää F-nipun luvan saajat, siitä onkin kulunut jo niin pitkä aika ja kohta pitäisi lähetystenkin alkaa…mutta kun ei kukaan tunnu tietävän keille ne luvat meni tai menee niin eipä kukaan voi aloittaa lähetyksiäkään….ajoissa.

  No anyway, toivon omalta kohdalta että Disney saisi kaipaamansa kokopäiväisen toimiluvan tai useammankin, lisäksi toivoisin että tohon nippuun tulisi mm. Showtime, Silver, TCM elokuvakanavat sekä mm. BBC World News, BBC Entertainment ja BBC Knowledge kanavat.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+