Topfield CRC-2400 digiboksin vikoihin on tulossa korjaus, joskus

5.2.2011    

TopfieldElokuussa myyntiin tulleessa Topfieldin tallentavassa CRC-2400 -teräväpiirtodigiboksissa on ollut alusta lähtien ongelmia. Topfield CRC-2400 esimerkiksi jättää monilla käyttäjillä ajastuksia tallentamatta tai tallentaa vääriä ohjelmia.

Digilelut sai Topfieldin tekniseltä tuelta hieman tietoja päivityksestä. Boksiin on tulossa havaittuja vikoja korjaava sekä joitain käyttäjien kehitysehdotuksia sisältävä ohjelmistopäivitys, mutta sen aikataulusta ei ole vielä tietoa. Päivitys tullaan julkaisemaan välittömästi julkaisun jälkeen automaattisena päivityksenä kaapelioperaattoreiden kautta.

Topfield on lisännyt sivuilleen huomautuksen Topfield CRC-2400 -boksin viihdeominaisuuksista. ”Koska palveluntarjoajat voivat tehdä joitain meistä riippumattomia muutoksia, CRC-2400:n tarjoamat viihdeominaisuudet saattavat vaihdella ohjelmistoversiosta riippuen”, kerrotaan Topfieldin sivuilla.

Topfieldin teknisen tuen mukaan näillä näkymin Twitter-tuki poistuu mahdollisesti boksista kokonaan Twitterin OpenAPI-muutosten takia.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Twit kirjoitti 5.2.2011 kello 10:40

    Onko boksissa ollut Twitter-tuki?

  2. Ei enää Topfieldiä kirjoitti 19.2.2011 kello 23:37

    Aivan luokatonta toimintaa Topfieldiltä. Sama laulu on kuulunut jo puoli vuotta, eli pyritään korjaamaan mutta emme tiedä milloin. Mulla rupeaa olemaan mitta täynnä ja aion yrittää palauttaa boksin. Joka toinen kerta kun olen nauhoittanut jotain lätkämatsia, niin loppu on jäänyt näkemättä koska boksi on jättänyt tallennuksen kesken. Ottaa päähän…

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+