URHOtv:n ja Veikkauksen yhteistyö – SM-liigaotteluita ilmaiseksi

16.2.2011    

VeikkausVeikkausTV on netti-tv, jota voivat käyttää kaikki Veikkauksen nettipalveluun rekisteröityneet käyttäjät. VeikkausTV:n lähetystarjonta monipuolistuu torstaina uuden Kiekkokierros-ohjelman aloittaessa lähetykset. Viisi kertaa esitettävä Kiekkokierros tehdään yhteistyössä URHOtv:n kanssa ja sen studioisäntänä toimii Ville Klinga.

VeikkausTV:n tarjontaan kuuluu myös jääkiekon SM-liigaa, Mestistä ja Elitserieniä. Kevään aikana VeikkausTV esittää kuusi SM-liigan runkosarjan ottelua sekä kahdeksan pudotuspelien ottelua. Jalkapallotarjontaan kuuluu Englannin Valioliigaa, Italian Serie A:ta, Espanjan La Liigaa ja Ranskan Ligue 1:tä. VeikkausTV esittää myös alppihiihdon MM-kisojen, salibandyn sekä käsipallon suoria lähetyksiä. Kesällä ohjelmavalikoimaan liittyvät kotimaiset Veikkausliiga ja Superpesis.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön kirjoitti 24.2.2011 kello 23:35

    Todella hieno juttu ja jopa toimii vaikka pientä hiomista vielä vaatii mutta sen ymmärtää kun palvelu on uusi, kaiken kaikkiaan puutteineenkin loistava juttu että voi katsoa SM-liigan matseja ilmaiseksi. Tällaisia lisää, kansa on jo kyllästynyt maksamaan kaikesta ylihintaa joten nämä ilmaiset toimivat palvelut otetaan avosylin vastaan!

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+