Warner myy elokuvia sovelluksina iPhoneen ja iPadiin

17.2.2011    

ElokuvaWarner Bros. on ryhtynyt myymään The Dark Knight (Yön ritari) ja Inception elokuvia iOS-sovelluksina iPhonelle, iPadille ja iPod touchille. Ilmaiseksi ladattavilla sovelluksilla voi katsoa elokuvien viisi ensimmäistä minuuttia ja loput elokuvasta näkee maksamalla 9,99 tai 11,99 dollaria (noin 7,35 tai 8,85 euroa).

Sovelluksina jaettavia elokuvia voi ladata laillisesti myös maissa, joissa iTunesin elokuvamyynti ei ole käytössä. Warnerin iOS-elokuvat sisältävät myös bonusmateriaalia, jota ei ole saatavana elokuvien iTunes-versioissa.

Alla on Yön ritari elokuvasovelluksen esittelyvideo.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Aksu kirjoitti 17.2.2011 kello 14:27

    Aikalailla suolanen hinta ku esim. Voddlerissa ei mikään maksa noin paljon… vaikka se onkin siellä vuokrahinta niin ei leffoja kovin usein tuu katottua montaa kertaa.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+