Beyonwizin WizOTT-mediatoisin tulee myös Australiaan

4.3.2011    

BeyonwizBeyonwizin Android-pohjainen WizOTT-mediatoistin on tulossa huhtikuussa myyntiin Australiassa. Beyonwiz on myös lisännyt sivuilleen laitteen perustietoja.

WizOTT-mediatoistimella voi tehdä median toiston lisäksi paljon muutakin valmiiksi asennettujen Android-puhelimista tuttujen lisäohjelmien avulla. Lisäohjelmilla voidaan esimerkiksi surffata netissä, lukea sähköposteja, selata IMDB:tä tai katsella YouTuben videoita. WizOTT-mediatoistimeen on mahdollista asentaa myös uusia ohjelmia esimerkiksi torrenttien lataamiseksi ja myös TVkaistan Android-sovelluksesta on tulossa laitetta tukeva versio.

Täältä löytyy lisätietoa laitteesta ja täältä laitteen esittelyvideo. WizOTT-mediatoistimen piti tulla myyntiin helmikuussa Suomessa, mutta julkaisu on viivästynyt.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Perk kirjoitti 4.3.2011 kello 12:01

  Taitaa tulla yhtä nopeesti Suomeen kuin valmistajan digiboxit…

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 4.3.2011 kello 12:52

  Valmistajan digibokseja ei ole tulossa Suomeen, johtuen pääosin Suomessa käytettävästä conax-salauksesta.

  Beyonwiz-digiboksit olisivat kyllä olleet mukava lisä Suomen digiboksitarjontaan, koska niillä sai virittelemällä ajastettua ohjelmat hakusanojen mukaan ja ne toimivat myös mediatoistimina ja jopa mediaservereinä muille talouden Beyonwizeille.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+