HD-laatuiset F1-kisat Elisan ja Canal Digitalin lisäksi myös TTV:lle

22.3.2011    

Formula 1F1-kisat voi katsella tällä kaudella teräväpiirtoisena MTV3 MAX F1 HD -lisäpalvelun kautta Elisan ja Canal Digitalin verkoissa. Uusimman huhun mukaan lisäpalvelu tulisi saataville myös TTV:n kaapeliverkkoon. Samaisen huhun mukaan MTV3-kanavapaketin hankkineet asiakkaat saavat MTV3 MAX F1 HD -lisäpalvelun käyttöönsä ilmaiseksi.

Soneran asiakkaat eivät sen sijaan ainakaan vielä pääse käsiksi MTV3 MAX F1 HD -lisäpalveluun, mutta asiakaspalvelun sanavalinnat viittaavat siihen, että palvelu olisi kenties tulossa Sonerankin valikoimiin myöhemmin.

MTV3 MAX F1 HD -lisäpalvelun kautta voi seurata sekä aika-ajot, että kilpailut teräväpiirtolaadulla.

Kommentit

2 kommenttia

  1. matti w kirjoitti 23.3.2011 kello 15:28

    Tänään soneran kaapelin kanavalistalle ilmestyi MTV3 MAX F1 HD-niminen kanava joka näyttää tällä hetkellä canalin premier hd-kanavan ohjelmistoa. (myös outdoor hd-niminen kanava sinne ilmestyi, mutta se se ei avaudu mulla eikä siitä ole mitään tietoa.

  2. Digilelujen Jani kirjoitti 23.3.2011 kello 16:30

    Kiitos tiedosta, tein tästä pienen uutisenkin

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+