Katso ilmainen elokuva netissä – HD-elokuvia nyt YouTubessa

13.3.2011    

YouTubeGirl Walks Into a Bar on täyspitkä internetiä varten tehty teräväpiirtolaatuinen elokuva, jonka voi katsoa ilmaiseksi YouTubessa. Uutta komediaelokuvaa tähdittävät muun muassa Carla Gugino, Zachary Quinto, Danny DeVito, Josh Hartnett sekä Rosario Dawson ja sen on ohjannut Snakes on a Plane -elokuvan käsikirjoittanut Sebastian Gutierrez.

Elokuvassa kymmenen toisilleen tuntematonta henkilöä päätyvät enemmän tai vähemmän yhteen illan aikana, jolloin Zachary Quinton esittämä hammaslääkäri etsii palkkamurhaajaa vaimonsa tappajaksi Los Angelesin baareista.

Girl Walks Into a Bar -elokuvasta löytyy monien resoluutioiden lisäksi jopa 1080p-resoluution versio.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Miksu kirjoitti 18.3.2011 kello 21:50

  Eipä näy leffa Suomessa….

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 19.3.2011 kello 9:57

  Näköjään ovat nyt poistaneet Suomen näytettävien listalta 🙁
  Onneksi The Tunnel -elokuvan voi ladata kohta ilmaiseksi torrentilla.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+