Kolme hakijaa pääkaupunkiseudun uusille TV-kanaville

7.3.2011    

AntenniLiikenne- ja viestintäministeriö on saanut pääkaupunkiseudulla näkyvän UHF G -kanavanipun kanaville määräaikaan mennessä hakemukset vain kolmelta hakijalta. Ohjelmistolupia hakivat Discovery Communications Europe Limited, joka haki lupia Animal Planet ja Discovery Channel -kanaville, FRANCE 24 sekä SBS Finland Oy, joka haki lupaa Radio City TV:lle.

Uudenmaan alueella toimiva UHF G -kanavanippu aloittaa toimintansa tänä keväänä Anvian verkossa ja siinä voidaan lähettää HD- ja normaalitarkkuuden kanavia, jotka on lähetettävä DVB-T2-lähetystekniikkaa sekä MPEG-4-kuvanpakkaustekniikkaa käyttäen.

Seinäjoen alueella toimivalle kanavanipulle tuli vain yksi hakemus Seinäjoki TV Oy:ltä.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön kirjoitti 7.3.2011 kello 15:22

    En ihmettele että sai vain kolme hakemusta, edellisetkin hakemukset (F-nippu) on vielä edelleenkin päättämättä ja julkistamatta. Ja VHF C nippuun haettu verkkotoimilupia ja ohjelmistolupia, LVM hukkuu työhön kun se jumittaa tuota F-nipun ohjelmalupia noin pitkään. Sitäpaitsi kun tuon G-nipun näkyvyysalue on niin pieni niin sekin karkottaa hakijoita.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+