Maksu-TV-kilpailu kovenee – PlusTV sai kilpailijan TV-Viihteestä

7.3.2011    

TV-ViihdeUusi maksu-tv-palveluntarjoaja TV-Viihde on aloittanut maksukanavien tarjoamisen antennikoteihin. TV-Viihde aloittaa toimintansa tarjoamalla antennikoteihin Nelosen kanavapakettia ja URHOtv-kanavaa.

TV-Viihteen tarjoamaan Nelosen kanavapakettiin kuuluu 4 Pro1, 4 Pro2, 4 Kino, 4 Perhe ja 4 Maailma -kanavat ja sen saa nyt avajaistarjouksena 9,95 eurolla kuukaudessa. URHOtv-kanavan hinta on 12,95 euroa kuukaudessa ja kaikki kanavat saa yhteishintaan 24,95 euroa/kk. Kuukausimaksujen lisäksi korttimaksu on 3 euroa kuukaudessa.

Ilmeisesti TV-Viihteen Nelosen maksukanavat aukeavat vasta keskiviikkona 9.3., jolloin Digita ottaa käyttöön Nelosen maksu-tv-kanavien salausmuutoksen. Kahden eri maksu-tv-palveluntarjoajan käyttö saattaa aiheuttaa ongelmia joidenkin digiboksien kanssa, samoin kuin kävi URHOtv-kanavankin kanssa.

TV-Viihde -tuotemerkin omistaa TDF Entertainment, joka on Digitan sisaryhtiö. TDF Entertainmentin on tarkoitus tarjota myös teräväpiirtokanavia antennitalouksille, mahdollistaa internet-palvelujen käyttö television kautta ja tuoda tilausvideot kotitalouksille laajakaistayhteyden kautta.

Kommentit

4 kommenttia

 1. dodi kirjoitti 7.3.2011 kello 22:07

  Turhan kallista ’tölläämistä’, eikä aikakaan mitenkään riitä useiden kanavien tuijottamiseen,
  sitäpaitsi ohjelmat ovat yli 60% samoja – uusintoina
  muutaman pvän välein…:))

 2. SFMB kirjoitti 7.3.2011 kello 23:31

  Kukakohan kilpailuttaisi YLEä?

 3. nimetön kirjoitti 8.3.2011 kello 0:23

  ”Kukakohan kilpailuttaisi YLEä?”

  Katsojat voi vapaasti kilpailuttaa Yleä. Mä en kyllä Ylestä noin vaan luovu sen takia että sen tarjonta varsinkin Teemalla on varsin monipuolista.

 4. nimetön kirjoitti 8.3.2011 kello 0:28

  ”sitäpaitsi ohjelmat ovat yli 60% samoja – uusintoina muutaman pvän välein…:))”

  Uusinnat on sikäli hyvä juttu että jos et ole muistanut katsoa tai tallentaa tai muusta syystä jäi välistä niin tulee uudempi kerta.

  Mutta Nelonen Kinossa ei ole nykyisin mitään järkeä koska samat ohjelmat tulee osittain myös ilmaiskanavien kautta. Esimerkkinä vaikka NCIS rikostutkijat. Totuuden miekka ei kylläkään tule miltään ilmaiskanavalta…vielä. Ja toivon mukaan sen saa lähitulevaisuudessa ostaa dvd-pakettina edullisesti. Mä en suoraan sanottuna Kinoa enää jaksa katsoa ollenkaan, leffat on niin surkeita ja mitäänsanomattomia toisinkuin ennen. Itseasiassa leffojen tason lasku alkoi kun kanavan nimi muuttui KinoTV:stä Nelonen Kinoksi.
  Lisäksi antenniverkossa Kinon lähetysaikaa on supistettukin 4 Perheen takia niin paljon että eipä sieltä enää paljon katsottavaa edes tulisi vaikka ohjelmisto olisi parempikin.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+