Näin MTV3 pilaa nettivideot

24.3.2011    

MTV3MTV3:n nettisivujen uutisissa on usein mukana video, mutta yhtiö onnistuu mainiosti karkoittamaan videoiden katsojat mainoksillaan.

Esimerkiksi tämän uutisen videon käynnistäminen tuo ruudulle ensiksi kaksi mainosta, joita ei voi ohittaa. Mainokset ovat pitkiä, noin puoliminuuttisia, joten uutisen videon pääsee katsomaan vasta noin minuutin kuluttua. Myös itse video on noin minuutin mittainen, joten mainoksien osuus on suurin piirtein sama verrattuna varsinaiseen videoon.

Ylläolevan uutisen videossa näytetään kaiken lisäksi ensimmäiset 15 sekuntia vain parista valokuvasta tehtyä kuvaesitystä. Ei näin MTV3.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Jani Tiihonen kirjoitti 25.3.2011 kello 16:31

  Kiitoksia palautteesta. MTV3:n ja Katsomon liiketoiminta perustuu mainosmyyntiin ja tämän vuoksi mainoksia tulee olemaan Katsomossa jatkossakin.

  Katsojia mainoksilla ei kuitenkaan ole tarkoitus karkottaa. Mainitsemasi ongelma on tiedostettu myös meillä talon sisällä ja tulemme vähentämään lähiaikoina lyhyemmissä videoklipeissä joko mainosten määrää, pituuksia tai molempia. Toivottavasti mahdollisimman pian.

  Viikonlopputerveisin,
  Jani Tiihonen
  vastaava tuottaja

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 25.3.2011 kello 18:55

  > Mainitsemasi ongelma on tiedostettu myös meillä talon sisällä…

  Hienoa, että aiotte parantaa tilannetta. Kiitos ainakin minun puolestani 🙂

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+