Uusi musiikin suoratoistopalvelu WiMP aikoo laajentua Suomeen

19.3.2011    

WiMPNorjalainen musiikin suoratoistopalvelu WiMP on Spotifyn kaltainen musiikkpalvelu. WiMP eroaa Spotifystä kuitenkin siinä, ettei sitä voi käyttää mainosrahoitteisesti ilmaispalveluna. WiMP toimii tällä hetkellä Norjassa, Ruotsissa sekä Tanskassa ja se aikoo laajentaa toimintansa myös Suomeen. Norjassa ja Ruotsissa palvelun käyttö maksaa 99 kruunua kuukaudessa (99 Norjan kruunua on noin 12,5 euroa ja 99 Ruotsin kruunua noin 11 euroa).

WiMP etsii tällä hetkellä Suomesta kumppania, joka osallistuisi palvelun markkinointiin ja tarjoaisi sitä asiakkailleen. WiMP:llä on sopimukset kaikkien neljän suurimman levy-yhtiön sekä pienempien levy-yhtiöiden kanssa. Palvelusta löytyykin jo yli kuusi miljoonaa kappaletta. Tietokoneen lisäksi WiMP:iä voi käyttää Spotifyn tapaan myös iPhonella ja Android-puhelimilla.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Kysynpä vain kirjoitti 19.3.2011 kello 20:10

  MIKSI käyttäisin spotifyä joka maksaa?

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 19.3.2011 kello 21:16

  > MIKSI käyttäisin spotifyä joka maksaa?

  Mobiilikuuntelu ja mainosten puute ovat hyviä syitä. Myös musiikin laatu on parempi maksullisilla versioilla.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+