Antenniverkon teräväpiirtotarjonta kasvaa

7.4.2011    

AntenniAntenniverkon teräväpiirtotarjonta on alkanut vihdoin tänä vuonna ja tarjonta laajenee lähitulevaisuudessa. DNA on vaihtanut antenniverkon kautta alkuvuonna näkyneen Animal Planet HD -kanavan uuteen TNT7 HD -kanavaan maaliskuun lopussa. Muut DNA:n kautta tällä hetkellä näkyvät teräväpiirtokanavat ovat Canal+ Film HD, Nelonen Pro 1 HD ja MTVN HD.

DNA tulee myös tarjoamaan lähitulevaisuudessa VHF C -kanavanipun kautta antenniasiakkaille Canal+ Series HD ja Nelonen Pro 2 HD -kanavat. VHF C -kanavanipun näkyvyysalue tulee kattamaan kaksi kolmasosaa Suomesta Pohjois-Suomeen saakka.

Anvia tulee tarjoamaan piakkoin antenniverkon valtakunnallisessa F-kanavanipussa seuraavat HD-kanavat: Yle HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Discovery HD Showcase ja Eurosport HD.

Antenniverkon HD-tarjonta on päivitetty Digilelujen HD-kanavat -sivulle.

Kommentit

2 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 7.4.2011 kello 17:26

  Luultavasti se Animal Planet HD:kin tulee kuulumaan Dnan valikoimiin, nythän on vasta ”ilmainen” kokeilujakso jolla hätäisimmät saa kokeilla tuota Antenni HD:ta ja myöhemmin ne lanseeraa kanavapaketit johon Animal Planet HD kuuluu myös. Tuolle kanavallehan myönnettiin toimilupakin joten tuskinpa se noin vain poistuu.

 2. nimetön. kirjoitti 9.4.2011 kello 6:22

  Onkohan Nelonen Media luopunut aikeistaan julkaista Nelonen Kino, Nelonen Perhe ja Nelonen Maailma HD-versioina koskapa hakivat vain SD-lupia Dnan VHF C-nippuun, siitähän nousi pieni kohu kun tuli julki että Nelosen kanavat on vain ylöspäin konvertoitua SD-kuvaa. 😀

  Tosin ihmettelen miksi hakivat uusia lupia kun heillä on jo luvat ko. kanaviin E-nippuun.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+