Ehkä maailman vanhin televisio myynnissä

8.4.2011    

DigiTVBritannian ja ehkä koko maailman vanhin toimiva televisio myydään huhtikuun 19. päivä Lontoossa järjestettävässä huutokaupassa. Television löysi keräilijä muutama vuosi sitten ja sen hinnan arvioidaan nousevan ainakin 5000 puntaan (noin 5700 euroon).

Puusta valmistetun alunperin sotilaskäyttöön tarkoitetun Marconiphone 702 -television kuvaruutu on 12-tuumainen ja sen kuva käännetään peilillä oikein päin. Television osista jopa noin 70 prosenttia on alkuperäisiä ja sitä voi käyttää jopa digiboksin kanssa.

Alla on television kuva ja video.

Marconiphone 702 televisio

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön. kirjoitti 8.4.2011 kello 11:27

    Wau, toihan sopii antiikkikeräilijöille tai jollekin steampunk-fanille. 😀

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+