Onko Fin-tv:n ilmaiset elokuvat kadonneet lopullisesti?

22.4.2011    

FIN-TVFin-tv.com on tarjonnut ilmaisia elokuvia sekä sarjoja ja palvelusta on tullut todella suosittu Suomessa. Palvelu on olut välillä saavuttamattomissa ja on sitten taas tullut takaisin.

Fin-tv.comiin ei taaskaan saa yhteyttä ja nyt palvelun domainnimi näyttäisi olevan myynnissä. Ehkä palvelun turkkilainen ylläpitäjä on suuttunut suomalaisille viimeisen kerran ja lakkauttanut elokuvapalvelun nyt lopullisesti.

Monet Fin-tv:n käyttäjät jäävät varmasti kaipaamaan palvelua, jos se on todellakin lakkautettu lopullisesti.

Päivitys 23.4.2011 klo 7.55: Fin-tv näyttäisi olevan jälleen toiminnassa.

Kommentit

19 kommenttia

 1. Syötän nimimerkin kirjoitti 22.4.2011 kello 20:05

  Rasismi- ja kateuskortin vetänyt ulkomainen ylläpitäjä on toivottavasti saanut tarpeekseen ja lopettanut tämän junttien palvelun kokonaan.

  Leffoja voi vuokrata netistä ihan hyvällä laadulla ilman karvakourakontrollia välissä.

 2. mitähä kirjoitti 22.4.2011 kello 20:12

  Turkki on ollut ehkä tämän ylläpitähän alkuperämaa, mutta henkilö oli kyllä ihan pääkaupunkiseudulla asuva mamu. Jännä, että tälläinen sivusto toimi noinkin kauan ilman oikeusjuttua. Lieneekö syynä ollut juuri tämän ylläpitäjän aluperämaa ja ihonväri. Jokatapauksessa tämä ”turkkilainen” teki tosi ison tilin tällä sivustollaan, ja samaan aikaan Kotilainen veti käräjille niitä suomalaisia, jotka eivät ole pyytäneet lanttiakaan heidän toimistaan. Taitaa olla niin, että jos ihonväri on tumma ja ei ole alkuperäinen suomalainen, niin Kotilaisen mielestä voi rikkoa lakia miten paljon haluaa. No pääasia, että tämä rasistinen ”turkki” nimimerkillä toiminut ihminen ei enää ole rasistisesti pilkkaamassa suomalaisia.

 3. HyväTili kirjoitti 23.4.2011 kello 1:25

  Miten tuolla on voinut tehdä ”hyvän tilin” kun ei tuolla nyt noita mainoksia niin hirveästi ollut? No perseaukiselle 10 euroa kuussakin on kova tili tietysti;)

 4. Mädwänkster kirjoitti 23.4.2011 kello 7:17

  Hyvin toimii! Pätkiikö jutun kirjoittajalla?

 5. Digilelujen Jani kirjoitti 23.4.2011 kello 7:54

  > Hyvin toimii! Pätkiikö jutun kirjoittajalla?

  Fin-tv näyttää olevan taas toiminnassa

 6. Digilelujen Jani kirjoitti 23.4.2011 kello 8:03

  > Miten tuolla on voinut tehdä “hyvän tilin” kun ei tuolla nyt noita mainoksia niin hirveästi ollut?

  Jos palvelu on suosittu kerää se varmasti myös mainostuloja.

  Fin-tv on Alexan mukaan suomen sadan suosituimman palvelun listalla ja eri paikoissa olevia tietoja yhdistelemällä Fin-tv:n voi arvioida saavan helposti yli miljoona käyntiä ja pari miljoonaa sivunnäyttöä kuukaudessa.

  Nythän palvelun ylläpitäjä on myös ilmeisesti arponut 10 hengelle lennot ja hotellin Turkkiin

 7. Jape kirjoitti 23.4.2011 kello 14:25

  Maahanmuuttaja yrittäjille tukea. Mamut kunniaan.

 8. VIP kirjoitti 23.4.2011 kello 15:31

  Aika moni on myös maksanut 5 euron vippijäsenyyden sivustolle…

 9. piti katsoa... kirjoitti 28.4.2011 kello 5:01

  ..vaan ei näemmä tarvitse… viime yönä tuo oli jupatissa, eikä näemmä toimi nytkään…

 10. suljettu lopullisesti... kirjoitti 4.5.2011 kello 23:21

  JESSS!!! Nyt on suljettu koko palvelu! On myynnissä eikä myöskään pääse enää sinne. Nyt saa teinit ihmetellä että MITÄ VITTUA? Miten me nyt katotaan leffat? LATAKAA TORRENTEILLA! Se on vieläkin laittomampaa!

 11. dick kirjoitti 6.5.2011 kello 0:20

  ”JESSS!!! Nyt on suljettu koko palvelu! On myynnissä eikä myöskään pääse enää sinne. Nyt saa teinit ihmetellä että MITÄ VITTUA? Miten me nyt katotaan leffat? LATAKAA TORRENTEILLA! Se on vieläkin laittomampaa!”

  Ensinnäkin torrentien lataaminen EI OLE laitonta vaan tekijäoikeuslain sisällä olevien elokuvien,musiikin ymym JAKAMINEN on laitonta!
  Voit ”lataka” ja katsoa mitä internetin ihmeellinen maailma sinulle tarjoaa…
  Vai aijotko kenties laittaa miljoonien ihmisten päät vadille koska et itse osaa hyödyntää palveluja?

 12. Digilelujen Jani kirjoitti 6.5.2011 kello 0:43

  Fin-tv on jälleen toiminnassa.

  Kannattaa myös huomata, että Fin-tv:n kautta ei ladata elokuvia omalle koneelle, vaan ne suoratoistetaan, jolloin omalle koneelle ei tallenneta mitään. Piratismilakien laatijat eivät tainneet pahemmin ajatella suoratoistoa lakeja tehdessään, vaan he keskittyivät enemmän laittoman materiaalin jakamiseen ja lataukseen.

 13. nimetön. kirjoitti 6.5.2011 kello 1:09

  Itseasiassa tekijänoikeuksien alaisten torrenttien latauskin on laitonta, se vaan että siitä ei rangaista jos ei jää kiinni, enemmänkin niitä jakajia metsästetään aktiivisemmin. Paitsi jos alat langat kuumina imuroimaan tavaraa.

  Mutta torrentit itsessään ei ole laittomia, siis se järjestelmä koska torrenteilla voidaan jakaa yhtälailla laillisia tiedostoja, esim. linuxeja ja muuta open sourcea. Niinikään p2p-systeemit muutenkaan ei ole laittomia, niillä voidaan toki tehdä laittomuuksiakin mutta se ei tee itse systeemistä laitonta. Onhan esim. Skypekin p2p-sovellus. Jos nuo tuomittaisiin laittomiksi, yhtälailla autot ja ruokailuvälineetkin voidaan tuomita laittomiksi koska niilläkin voi tehdä rikoksia eikä sellaiseen ole mitään järkeä mennä, milläs me sitten pihvimme söisimme jos ei olis veistä jolla paloitella pihvi pienemmäksi ja haarukka jolla sen pihvinpalan pistää suuhunsa? 🙂

 14. Torrent kirjoitti 6.5.2011 kello 6:49

  Torrentin perusperiaatehan on se, että torrent-käyttäjien koneet toimivat myös palvelimina, eli jos olet mennyt lataamaan elokuvan koneellesi torrentilla, myös saatat jakaa sitä (tai osaa siitä) muille. Näin ollen voit joutua ”jakajan” osaan oikeuteen…

 15. nimetön. kirjoitti 6.5.2011 kello 14:48

  MTV3:n tekstitv:ssä juttua että poliisi on aloittanut Fin-tv:n tutkinnan, eli tais tulla lorun loppu tuolle palvelulle.

  http://www.mtv3tekstikanava.fi/new2008/108-01.htm

 16. dick kirjoitti 6.5.2011 kello 21:55

  kova homma!! se toimii sittenkin 😀

  Ja joo tottahan on että tekijäoikeuksien alaisten tiedostojen lataaminen on laitonta, ja ilmaisin asiani hieman provosoiden 😀 mutta missä tänäpäivänä kulkee raja?

 17. Digilelujen Jani kirjoitti 7.5.2011 kello 6:31

  > tais tulla lorun loppu tuolle palvelulle

  Aika vaikea Suomen poliisin on saada lopetettua palvelua, jota ylläpidetään Turkista ja jonka elokuvat jaellaan eteenpäin venäläisiltä palvelimilta.

 18. nimetön. kirjoitti 7.5.2011 kello 6:54

  >Aika vaikea Suomen poliisin on saada lopetettua palvelua, jota ylläpidetään Turkista ja jonka elokuvat jaellaan eteenpäin venäläisiltä palvelimilta.<

  Sehän muuttaa sitten koko asian, minä luulin että palvelu toimii ihan Suomesta käsin. Joskin onhan viranomaisilla yhteistyötäkin mutta en tiedä sit millainen lainsäädäntö on Turkissa ja Venäjällä ja miten kiinnostuneita ne ovat tuon palvelun lamauttamiseen.

 19. Freewatcher kirjoitti 10.5.2011 kello 1:04

  No johan on harmi jos ei voi enää katella leffoja. Toivottavasti homma jatkuu kun on vip-maksunkin maksanut. Jäi Supernatural niin pahasti kesken.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+