Saatko 3D-elokuvista päänsärkyä? Käytä 2D-laseja

21.4.2011    

3DJotkut ihmiset eivät voi katsoa 3D-elokuvia, koska ne voivat aiheuttaa esimerkiksi päänsärkyä ja muita ongelmia. 2D-Glasses -niminen yhtiö onkin löytänyt ongelmasta markkinaraon ja myy laseja, jotka muuttavat kolmiulotteisen elokuvan kaksiulotteiseksi.

Lasien avulla mahdolliset kolmiulotteisuuden aiheuttamat ongelmat katoavat, mikä mahdollistaa elokuvien katsomisen yhdessä kavereiden kanssa. Lasien hinta on vain 7,99 dollaria (noin 5,5 euroa).

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Ani kirjoitti 28.4.2011 kello 15:38

    3D muodossa me katsomme maailmaa normaalistikin. Ja jotkut saavat siitäkin päänsärkyä… naiset varsinkin. Nyt raavaita miehiäkin tuntuu vaivaavan päänsärky kun 3D aiheita käsitteleviä artikkeleita lukee. Muistan kun mustavalkoinen televisio yleistyi ja kuinka paljon sen silmille aiheutuvista vaaroista puhuttiinkaan. Lieneekö tuo 3D päänsärky yhtä vaarallista…

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+