Televisio-operaattoreiden sekoilut jaksavat naurattaa

6.4.2011    

DigiTVTelevisio-operaattoreiden ongelmat ärsyttävät useimmiten, varsinkin jos ne osuvat omalle kohdalle. Esimerkkejä viimeaikaisista ongelmista ovat esimerkiksi HD-kanavien tallennusmahdollisuuden katoaminen tai Welhon ohjelmatietojen parannus, joka muuttikin ohjelmatiedot huonommaksi.

Joskus kuitenkin operaattoreiden ongelmat naurattavat, varsinkin kun ne osoittavat operaattoreiden toiminnan olevan huonoa ja ongelma näytetään kaikelle kansalle.

Tällä kertaa Welhon infokanavan ongelman esittelee Localized high-def info for Finland, jonka uutisesta löytyy allaoleva kuva. Luultavasti ja toivottavasti infokanavan pitäisi näyttää jotain muuta ohjelmaa, eikä Windowsin työpöytää.

Kuvassa oleva Elisa Viihde -palkki viittaisi kuvan olevan Elisan verkosta, eikä Welholta kuten Localized high-def info for Finland uutisoi.

Welhon infokanavan ongelma

Kommentit

4 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 6.4.2011 kello 9:22

  Sitä vaan ihmettelen että miksi tuossa on Elisa Viihteen palkki jos kuva on napsittu Welhon infopalkista?

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 6.4.2011 kello 9:42

  Ihmettelin itse samaa, mutta koska en ole Welhon asiakas, en voi tarkistaa infopalkkia.
  Mainittakoon siis tässä, että kuva voi olla myös Elisan infokanavasta.

  Localized high-def info for Finland -blogin ylläpitäjältä en voi asiaa tarkistaa, koska blogissa ei ole yhteystietoja.

 3. Tommi Järvinen kirjoitti 6.4.2011 kello 10:43

  Elisa Viihde-boksihan voi olla missä tahansa kaapeliverkossa, laitteessa on normaali kaapeliviritin. Vain tallenteet ja IP-kanavat (käytännössä maksukanavat) tulevat Elisalta.

 4. nimetön. kirjoitti 6.4.2011 kello 22:08

  ”Elisa Viihde-boksihan voi olla missä tahansa kaapeliverkossa, laitteessa on normaali kaapeliviritin. Vain tallenteet ja IP-kanavat (käytännössä maksukanavat) tulevat Elisalta.”

  Tuskin Elisan Viihde-boksin kaapeliversiota voi muiden operaattorien kaapeliverkossa käyttää, sen sijaan jos on Welhon kaapeliverkossa niin voi toki käyttää Viihteen ADSL-versiota. Silloin ei tuo palkki edes liity mitenkään Welhoon.

  Ainoa IPTV-palvelu joka toimii internetoperaattorista riippumatta, on Maxivision.
  Kaikki muut, kuten Soneran Kotitv ja Elisa Viihde, on sikäli suljettuja että vaativat IPTV:n toimittaneen operaattorin oman internetliittymän, joko kaapelissa tai ADSL:ssä.

  Nuo seikat huomioon ottaen kun tuo palkki vaikuttaisi olevan Elisan Viihteestä niin en ymmärrä mitä tekemistä sillä on Welhon Kaapelin EPG:n kanssa.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+