Wboxin tallennusongelman ratkaisu kestää liian pitkään

21.4.2011    

Wbox HD DVRWbox HD DVR -digiboksilla ei ole voinut tallentaa tämän kuukauden alusta lähtien Canal+ Film HD, Canal+ Sport HD tai Silver HD -kanavia ja ongelma vaivaa kaikkien Suomen kaapelioperaattoreiden verkkoja. Sama ongelma on ollut myös Ruotsissa samojen kanavien kanssa, mutta siellä ongelma on saatu korjattua jo viikko sitten.

Korjauksen ei pitäisi vaatia muutoksia digiboksin ohjelmistoon, koska näiden kanavien tallennus on onnistunut aiemmin ilman ongelmia.

Ongelman voi kuitenkin kiertää, sillä tallennus onnistuu kunhan poistaa ohjelmakortin boksista ennen tallennusta. Tällöin laite tallentaa ohjelman salattuna ja sen voi katsoa myöhemmin laittamalla ohjelmkortin takaisin boksiin. Jos boksi kysyy puretaanko tallenne, kannattaa vastata ei pureta. Jos tallenteen yrittää purkaa pysyvästi, tuloksena saattaa olla toimimaton tallenne.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Olli kirjoitti 22.4.2011 kello 15:50

    Kyllä tuo ongelma oli jo helmikuussa ainakin SilverHD-kanavalla. Tilasin kanavapaketin, mutta huomasin heti ettei boxi tallenna kanavaa. Otin yhteyttä elisaan, ja sieltä sanottiin että he tutkivat asiaa. Parin päivän päästä tuli tekstiviesti jossa luki ettei heidän päässään ole vikaa, vaan se on minun boxissa.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+