Kymmeniä maksukanavia ilmaiskatselussa Welholla ja DNA:lla

6.5.2011    

DNAWelhon ja DNA:n kaapeliasiakkaat voivat katsella kymmiä maksukanavia ilmaiseksi seuraavien viikkojen aikana. Ilmaiseksi näkyvien kanavien joukossa on myös teräväpiirtokanavia, joiden katselu vaatii kuitenkin linkitettyä televisiota tai digiboksia.

Welhon ja DNA:n kanavia voi katsella ilmaiseksi 6.5. ja 18.5. välisenä aikana. Käyttäjien täytyy hakea kanavat uudelleen televisioon tai digiboksiin, jos kanavat eivät avaudu automaattisesti.

DNA osti Welhon viime vuonna, mutta yhtiöiden kaikkia toimintoja ei ole vielä saatu yhdistettyä.

Kommentit

3 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti 7.5.2011 kello 9:47

  Oulussa suurin osa kanavista hukassa!

 2. Nimetön kirjoitti 7.5.2011 kello 15:54

  Joo, ei näy mitkään ilmaiset kaapelikanavat

 3. nimetön. kirjoitti 9.5.2011 kello 11:03

  Nyt on sitten toiminnot yhdistetty. Lopputuloksena on sekä hyviä että huonoja asioita. Hyvää on se että moni Dnan asiakas sai kaipaamansa ESPN American, ja muita kanavia, huonoa se että mm. ADSL-liittymien hinnat nousseet mielettömästi. Kuka nyt hommaisi Dna Welholta ADSL fullrate liittymää hintaan 44,90 e/kk kun sellaisen saisi esim. Saunalahdelta 29,90 e/kk tai Elisalta 39,90 e/kk TV-palvelujen kanssa (Elisa Viihde).

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+