Topfield CRC-2400 sai ohjelmistopäivityksen

17.5.2011    

TopfieldTopfield CRC-2400 tallentava digiboksi on saanut pitkän odotuksen jälkeen ohjelmistopäivityksen. Uuden ohjelmiston voi ladata Topfieldin Suomen sivuilta. Ohjelmisto tullaan myös jakelemaan automaattisesti kaapeliverkkojen kautta kesäkuussa.

Digileluilla ei ole vielä selvillä mitä korjauksia tai parannuksia päivitys tuo tullessaan. Yritämme saada selville ohjelmistopäivityksen tuomat muutokset.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Mika kirjoitti 27.1.2012 kello 19:28

    Päivityksestä saattaisi olla jotain hyötyä, jos vain edes päivitys toimisi niin kuin pitää…
    Ei vain onnistu kummankaan ohjeen mukaisesti. Topfieldin ’tekninen tuki’ ei osaa sanoa muuta kuin: ’formatoi tikku FAT:ksi’. Sillä ei tunnu olevan mitään väliä, onko USB-muisti FAT32 vai FAT, täysi vai tyhjä. Kiitos tästäkin keskeneräisenä markkinoille lykätystä digitaalitekniikan ihmeestä!

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+