Uusi laite muuntaa vanhan television kolmiulotteiseksi

20.5.2011    

3D-VIPMonet elokuvien katsojat haluaisivat katsella kolmiulotteisia elokuvia kotona ilman uuden 3D-television hankkimista. Video Innovation Products (VIP) ratkaisee ongelman laitteillaan, jotka mahdollistavat 3D-elokuvien katsomisen tavallisella kaksiulotteisella HD-televisiolla tai -projektorilla.

Yhtiön kallein 3D-Theatre -laite voi ottaa vastaan kolmiulotteisia ohjelmia 3D Blu-ray -soittimilta, pelikonsoleilta, satelliitista, kaapelista tai internetistä ja näyttää sen millä tahansa teräväpiirtotelevisiolla tai -projektorilla. 3D-Theatre -laitteen lisäksi jokainen katselija tarvitsee myös kolmiulotteiset aktiivilasit.

Video Innovation Productsin laitteita odotetaan myyntiin lähiaikoina ja kalleimman 3D-Theatre -laitteen hinta ilman 3D-laseja on noin 500 dollaria (noin 350 euroa). Alla on laitteita testanneen henkilön tekemä esittelyvideo.

Kommentit

Yksi kommentti

 1. dubonnet kirjoitti 20.5.2011 kello 1:50

  No just niin. Nythän mä uskon, ihan varmaan toimii,
  Tosi hienoo, kun mulla on pari pikkuTV:tä,(n.8″)-
  niin mä saan nekin ’3-D’-formaattiin,eikä tartte
  mitään eri boxeja!!!

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+