Yle HD – DNA vaatiikin korttilinkitystä joillekin laitteille

25.5.2011    

DNADNA ilmoitti aiemmin, ettei Yle HD -kanavan katsominen vaadi korttilinkitystä yhtiön kaapeliverkossa. DNA on kuitenkin nyt muuttanut tiedotettaan ja uuden tiedon mukaan korttilinkitys vaaditaankin aina, jos käytössä on linkitykseen kykenevä laite.

Uuden tiedon mukaan Yle HD -kanavaa voi katsoa DNA:n kaapeliverkossa ilman linkitystä, mutta vain jos laite ei tue linkitystä.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Olli kirjoitti 25.5.2011 kello 20:24

  Eipä tosiaan enää näy YLE HD Oulussa ilman korttia. ”Valittua kanavaa ei ole viritetty.”

 2. nimetön. kirjoitti 26.5.2011 kello 4:15

  Onpa melkoista venkoilua. Elisalla linja taitaa olla se että Yle HD vaatii aina linkityksen.

  Kumma juttu muuten, koska periaatteessa maksuttomat kanavat ei pitäisi olla edes salattuja saati linkitettyjä. Mutta tuntuu tuo HD olevan sellainen termi joka oikeuttaa eri tahoja kuluttajan rahastamiseen ja ”pissittämiseen”. Juuri tuo sekä se DRM-jöötti saa minut ainakin pysymään kaukana kaikesta HD:hen liittyvästä.

  Milloinkohan ne keksii että kuluttajille myytäviin HD-videokameroihinkin pitää laittaa jokin DRM ym. vaikka kyse olisi ihan omasta tuotannosta jossa tekijänoikeudet ja teoksen hallinta pitäisi olla kuvaajalla itsellään..

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+