Lumotv tarjoaa nyt uusia HD-kanavia

1.6.2011    

LumotvLumotv on lisännyt kanavatarjontaansa uudella Mix HD -kanavapaketilla, johon kuuluu kanavat BBC HD, MTVN HD, MyZen HD sekä Silver HD. Uuden kanavapaketin hinta on 9,50 euroa kuukaudessa neljän kuukauden sopimuksella. Lumotv on lisännyt myös teräväpiirtoisten peruskanavien tarjontaa Yle HD ja SuomiTV HD -kanavilla.

Mix HD -kanavapaketin lisäksi Lumotv tarjoaa nyt myös uutta perustarkkuuden Europe-kanavapakettia, johon kuuluu kanavat ETV, 3Sat, Rai Uno, RTL, Arte ja TVE. Myös Europe-kanavapaketin hinta on 9,50 euroa kuukaudessa neljän kuukauden sopimuksella. Näiden kanavien lisäksi Lumotv lisäsi Mix-kanavapakettiin kanavat TNT7, Nelonen Kino ja Nelonen Perhe. Elämys-paketti sai Nelonen Maailma -kanavan ja Russia 1 -pakettiin lisättiin Carousel-kanava.

Lumotv:n uudet teräväpiirtokanavat on päivitetty myös Digilelujen HD-kanavat -sivulle.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. kanavapaketit kirjoitti 26.8.2011 kello 21:48

    hienoa että teräväpiirtoa saadaan lisää mutta ohjelmasisällössä olisi kyllä parantamisen varaa. tällä hetkellä oikeastaan Discovery HD on ainut mielenkiintoinen hd kanava

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+