DNA:lta antenniverkon maksukanavia elokuussa

20.7.2011    

DNAIlmaisia kanavia antenniverkossa keväästä lähtien tarjonnut DNA aikoo tuoda antenniverkkoon uusia maksukanavia elokuussa. DNA:n uusien kanavapakettien sisältö tai hinnat eivät ole kuitenkaan vielä selvillä.

”Tarjoamme sekä teräväpiirtoa että perinteisiä lähetyksiä, mutta aiomme erottua kilpailijoista runsaan teräväpiirron avulla”, kertoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Pekka Väisänen.

DNA:n uudet kanavat tulevat tarjolle DNA:n DVB-T2 -verkon kautta, joten niiden katselu vaatii uutta tekniikkaa tukevan television tai digiboksin käyttöä. DNA:n kanavat lähetetään sen omista mastoista, joten katselu saattaa vaatia erillisen antennin hankintaa.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön. kirjoitti 21.7.2011 kello 6:03

    Mainittakoon samalla että tavallisen tarkkuuden lähetyksien tallenteita ei voi siirtää tietokoneelle noista DVB-T2 bokseista koska niissä KAIKKI tallenteet on boksin kiintolevyllä salattuna, myös SD-maksukanavien tallenteet, vaikka laki ei vaadi sitä. Tällä tavalla on rampautettu mahdollinen tehokäyttö. Laitevalmistajat ovat päättäneet päästä mahdollisimman helpolla, laittamalla oletusarvoisen salauksen riippumatta siitä onko tallenne HD:ta vai ei.

    Pelkistä SD-bokseistahan tallenteita on suht helppo siirtää, eikä niitä ole oletusarvoisesti kovolla salattu. Paitsi silloin jos tallentaa maksukanavalta ilman korttia ja silloinkin salaus voidaan purkaa laittamalla kortti boksiin, ja laittamalla samanaikainen tallenteen toisto ja toistettavan tallenteen uudelleentallennus.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+