Petteri Järvinenkin on tuskastunut HD-pelleilyyn

22.7.2011    

HD readyTeräväpiirtokanavien vastaanotto antenniverkossa ei ole mitenkään helppoa. Laitteita on vielä vähän, eivätkä ne toimi toivotulla tavalla. Operaattoreiden ja laitteiden ongelmien vuoksi esimerkiksi joitain HD-kanavia ei voi tallentaa ollenkaan. Myöskään DNA:n ja TV Viihteen katselukortteja ei voi käyttää samassa laitteessa, jonka vuoksi kaikkia HD-kanavia ei voi katsella samoilla laitteilla.

Normaalien käyttäjien valitukset eivät useinkaan saa aikaan minkäänlaista parannusta, joten on hyvä että myös tunnetummat henkilöt kertovat ongelmista. Petteri Jävinen kertoo omia kokemuksiaan ja mielipiteitään antenniverkon teräväpiirto-ongelmista täällä, kannattaa lukaista.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. nimetön. kirjoitti 22.7.2011 kello 12:05

    Dna tiedotteessaan antennikanavapaketeistaan tällä viikolla kertoi ajavansa juuri tuota yhden kortin systeemiä elikkä yhdelle kortille voisi tilata myös kilpailijan kanavapaketteja ristiin, eli sama homma kuin aikoinaan kun antenniverkossa oli Plustv ja Canal Digital palveluoperaattorina, niin kanavia pystyi tilaamaan ristiin toisen kortille.
    Ihmettelen kyllä miksi TV Viihteen ja Plustv:n systeemit ei toimi samalla tavalla ristiin. Kun se on kerran aiemmin toiminut Plustv:n ja Canal Digitalinkin kanssa.

    Mutta yhdessä asiassa olen samaa mieltä Petskun kanssa, koko HD-häröily on pelkkää pelleilyä. SD-kanavien tallenteitakaan ei voi siirtää tietsikalle jos ne on tallennettu DVB-T2 boksilla koska nuokin tallenteet on visusti lukittu ko. boksiin.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+