DNA Welho TV -kanavapaketit antennijakeluun

17.8.2011    

DNADNA aloittaa antenniverkon maksukanavien tarjonnan 18. elokuuta DNA Welho -kanavavalikoimalla, johon kuuluu sekä HD-, että SD-kanavia. DNA:n uusia maksukanavia voi katsella ilmaiseksi elokuun ajan, jolloin katselu onnistuu ilman katselukorttia.

Antenniverkon DNA Welho -kanavavalikoimaan kuuluvat teräväpiirtokanavat Animal Planet HD, MTV LIVE HD, Nelonen Pro 1 HD, Nelonen Pro 2 HD ja TNT7 HD. Normaalitarkkuuden kanavista mukana ovat Discovery Channel, Eurosport, Nelonen Maailma, Nelonen Perhe, Nelonen Kino, Showtime ja URHOtv.

Syyskuun alussa kanavavalikoimaan lisätään myös Canal+ -kanavia. DNA aikoo lisätä antenniverkon maksukanavien määrää syksyn aikana ja yhtiö neuvottelee myös Yle HD -kanavan lisäämisestä kanavavalikoimaansa.

DNA:n uusien kanavien katselu vaatii Antenna Ready HD DVB-T2 -digiboksin tai -television ja VHF-antennin.

Kommentit

8 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 17.8.2011 kello 22:49

  Aika poskettomia hintoja pyytävät etenkin Dna Welho Antenni L-paketista joka on 5 euroa kalliimpi kuin kaapeliverkon L-paketti (antenni L 34,90 e/kk ja kaapeli L 29,90 e/kk) ja sisältänee kuitenkin vähemmän kanavia kuin kaapelissa (kaapelissa 32 kanavaa, antennissa tuskin edes puolta siitä), olisi hyvä tietää paljonkohan mahtaa tuohon pienimpään S-pakettiin mahtaa kanavia sisältyä.

  Jostain kumman syystä pienemmällä kanavamäärällä koittavat operaattorit rahastaa juuri antenniverkossa. Onneksi on satelliittimaksutv ja IPTV keksitty.

 2. nimetön. kirjoitti 18.8.2011 kello 7:45

  Nyt ne antenniverkon kanavapaketit on sitten julkaistu ja kuten vähän arvelin niin se Dna Welho Antenni L -paketti sisältää vaivaiset 10 kanavaa, silti hintaa ryöstetään peräti 34,90 euroa kuussa eli törkeä hinta! M-paketti sisältää 8 kanavaa, silti hinta on sama kuin kaapelissa, S-paketti vain 4 kanavaa ja sama hinta kuin kaapelissa.

  http://www.welho.fi/antenni_kanavapaketit

  En usko Dna Welhon noilla hinnoilla paljoa antennipakettiasiakkaita saavan. Jopa tähän asti riistohinnoista syytetty Plustv:kin myy kanavapaketteja halvemmalla.

 3. Kanavapaketit kirjoitti 21.8.2011 kello 1:00

  Tuohan on ihan sama valikoima kuin PlusTV:llä ja TVViihteellä. Onko niin että antenniverkkoon ei vaan mahdu enempää kanavia?

 4. nimetön. kirjoitti 21.8.2011 kello 7:06

  ”Tuohan on ihan sama valikoima kuin PlusTV:llä ja TVViihteellä.”

  Ei ole ihan sama, Showtime leffakanava ja National Geographic ei näy Plustv:n ja TV Viihteen paketeissa. Tai sanotaanko niin etteivät näy Digitan nippujen kautta, kuka tietää vaikka Plustv ja TV Viihde alkaisi myydä myös noita Dnan verkossa olevia kanavia. Lisäksi on vielä nuo HD-kanavat joita ei esim. Plustv:llä ole ja kolmas juttu että TV Viihde ei toistaiseksi myy Discovery Channelia ja Eurosportia (sääli sinänsä koska olisi halukkuutta vaihtaa Plustv pois TV Viihteen pakettiin jos se myisi Discoverya, Eurosportia ja Maikkarin maksukanavia).

  ”Onko niin että antenniverkkoon ei vaan mahdu enempää kanavia?”

  Periaatteessa yhteen DVB-T2 kanavanippuun jossa lisäksi video on pakattu MPEG4:llä MPEG2 sijaan, mahtuu enemmän SD-kanavia kuin Digitan nykyisiin nippuihin vaikkakin Digitan niput on niin ratkeamispisteeseen pakattu, varsinkin E-nippu. Dnan VHF A ja B nipuissa on vielä reippaasti vapaata tilaa joten kyllä siihen kanavia mahtuisi. Siksi se uusi toimilupahakukin on juuri hiljattain tehty.

 5. Atro Niiniluoto kirjoitti 14.9.2011 kello 9:42

  Ainoastaan varakkaat hankkivat kanavapaketteja. Minulla ei antennia ole eikä tule.

 6. Mikke77 kirjoitti 26.3.2012 kello 23:17

  Aika vaikea noita kanavapaketteja on vertailla tällä hetkellä kun tuntuu vaihtuvan niin usein. Tsekkailin netistä eri sivustoja mitkä kokoaa kaikki maksu-tv antennipaketit ja esim tuolta löytyi ihan mukavasti tietoa: http://www.maksu.tv

 7. nimetön. kirjoitti 27.3.2012 kello 10:41

  ”Ainoastaan varakkaat hankkivat kanavapaketteja. Minulla ei antennia ole eikä tule.”

  Höpöhöpö, kyllä köyhemmätkin niitä voi hankkia. Tietty jos asenne on että mistään ei viitsi maksaa niin… Maailmassa vaan harvat asiat on ilmaisia.

 8. nimetön. kirjoitti 27.3.2012 kello 10:42

  ”Aika vaikea noita kanavapaketteja on vertailla tällä hetkellä kun tuntuu vaihtuvan niin usein.”

  Ei ne mun mielestäni ole usein vaihtuneet ainakaan Dnan antenniverkossa.

  ”Tsekkailin netistä eri sivustoja mitkä kokoaa kaikki maksu-tv antennipaketit ja esim tuolta löytyi ihan mukavasti tietoa: http://www.maksu.tv

  Tuota linkkiä on postattu vähän jokapaikkaan, ettei vain kyseessä olis tuon sivun mainostus taas?

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+