Google+ kutsu täältä!

5.8.2011    

Google+Digilelut tarjoaa Google Plus -palvelun kutsuja! Kutsun voi saada, kunhan lisää hyvän kommentin esimerkiksi Paras tapa vastaanottaa ja tallentaa televisiolähetyksiä artikkeliimme. Muistathan lisätä kommenttiin maininnan halustasi saada Google+ -kutsu. Lisää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää kutsun. Sähköpostiosoitetta ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Digilelut tarjoaa vain rajoitetun määrän kutsuja, sillä emme halua joutua poispotkituksi Google Plussasta liiallisen kutsujen jakamisen vuoksi. Jos hyviä kommentteja tulee paljon, joudumme arpomaan kutsujen saajat. Lähetämme kutsuja viimeistään ensi viikon alussa.

Kommentit

16 kommenttia

 1. Digilelujen Jani kirjoitti 5.8.2011 kello 16:19

  Ensimmäiset kutsut lähetetty

 2. aleksei kirjoitti 6.8.2011 kello 10:46

  saisko kutsun? aur420@gmail.com

 3. eero kirjoitti 7.8.2011 kello 14:15

  Paras tapa mulla on kaapeliverkon omaavan ottaa vastaa tv lähetyksiä ja tallennuksia on digiboksi tallennus. Netti tv tallenukset eivät nyt tule kysymykseen, koska HD tallenukset eivät onnistu kun ei oo sitä valokaapelia. Sitä ei kuulema lähiaikoina saakkaan. Nyt näen tarjolla olevat lähetykset HD tasoisina. Siis digiboksiin on tyytyminen. Eikä se nyt koettuna niin kovin huono olekaan, mitä nyt Wboksi nyt vähän tökkiin Silver HD:n ja Canal HD:n tallenuksissa. Mutta homma hoituu kun ottaa tallenuksen aika kortin pois ja niin pois päin.

  Saisko nyt sen kutsun?

 4. Kari kirjoitti 7.8.2011 kello 20:49

  Parasta on Pc:n kautta tallennus. Saa mukaan työmatkalle katsottavaa.

  Olisin otettu Google+ kutsusta. Kiitos.

 5. Ville kirjoitti 7.8.2011 kello 22:18

  Paras ja huolettomin tapa vastaanottaa ja tallentaa lähetyksiä on mielestäni tällä hetkellä ehdottomasti tallentava digitv kaapeli- tahi antenniverkkoon. Yksi laite hoitaa homman kotiin ja jos tarvitsee katsoa tallennettuja lähetyksiä kodin ulkopuolella, niin digitv:ssa tulisi olla mahdollisuus tallentaa usb-tikulle tai ulkoiselle kovalevylle…WORD!!!

 6. Ville kirjoitti 7.8.2011 kello 22:21

  Unohtui edellisestä kutsupyyntö. Eli jos sellasen sais?

 7. Digilelujen Jani kirjoitti 8.8.2011 kello 10:11

  Google+ kutsuja lähetetty jälleen hyvien kommenttien kirjoittajille.

 8. Digilelujen Jani kirjoitti 8.8.2011 kello 10:39

  Enää kutsuja ei ole tarjolla kommenteille, joissa vain sanotaan ”Tallentava digiboksi on hyvä”.

  Esimerkiksi ”Paras tapa vastaanottaa ja tallentaa televisiolähetyksiä” artikkelin lopussa kerron etsiväni tapoja miten tallennukset saadaan tehtyä automaattisesti hakusanojen kanssa ja myös lisäaikaa täytyy saada automaattisesti tallenteiden loppuun.

  Jos kommentti käsittelee näitä aiheita (tai joitain muita) hyvin, lähtee Google+ kutsu tulemaan.

 9. manu kirjoitti 9.8.2011 kello 18:11

  ”Esimerkiksi “Paras tapa vastaanottaa ja tallentaa televisiolähetyksiä” artikkelin lopussa kerron etsiväni tapoja miten tallennukset saadaan tehtyä automaattisesti hakusanojen kanssa ja myös lisäaikaa täytyy saada automaattisesti tallenteiden loppuun.”

  No esim. Elisa Viihteen avulla pystyy tallentamaan hakusanoilla, kun luo netin kautta tallennusehdon esim. *avara luonto*, jolloin se tallentaa kaikki ohjelmat missä mainitaan tuo ”avara luonto”.
  Lisäksi wbox hd 2:lla näytti olevan mahdollista etsiä ohjelmia hakusanalla epg:stä(ja tietty tallentaa löytymisen jälkeen), mutta ainakaan itse en löytänyt mahdollisuutta tallentaa yhtä helpoilla säännöillä kuin Viihteen kautta.
  Viihteessä tulee hinta ainakin Helsingissä Welhon alueella vastaan, koska adsl:ää ei saa kovinkaan usein toimimaan edes tuolla 24/1 nopeudella(omalla kohdalla 15/1 on maksimi), ja Welholta saa samaan hintaan 30tai40/2 liittymän.
  google+ kutsua vailla

 10. Digilelujen Jani kirjoitti 12.8.2011 kello 20:41

  Pari kutsua lähetetty jälleen

 11. antti hartikainen kirjoitti 13.8.2011 kello 18:13

  tietokoneella tallennushan se hyvä olis

  saisko sen kutsun

 12. Digilelujen Jani kirjoitti 13.8.2011 kello 22:18

  Kutsua ei ikävä kyllä saa noin lyhyellä kommentilla

 13. ccore kirjoitti 15.8.2011 kello 15:36

  Kai se paras tapa vastaanottaa TV-lähetyksiä on antenniverkon tallentava HD-vastaanotin. Antenniverkon laitteen kanssa kun voi vapaasti katsella missä päin tahansa eikä ole riippuvainen kaapeli verkosta. Lisäksi laitteelle tallennetut ohjelmat voi siirtää tietokoneelle ja sitä kautta vaikka DVD:lle talteen.
  Google+ kutsua vaille 🙂

 14. Digilelujen Jani kirjoitti 15.8.2011 kello 19:20

  Tähän voin vastata, että antenniverkon HD-vastaanottimissa ei ole mahdollisuutta siirtää ohjelmia tietokoneelle. Ei ainakaan salaamattomana.

  (Miracleboxilla tämä vielä onnistuu, mutta se ei ole vielä saanut Antenna Ready HD hyväksyntää).

  Google+ kutsu jäi lähettämättä ccorelle

 15. Kari kirjoitti 28.8.2011 kello 10:13

  Itse käytän kaapeliverkossa Samsung all in one -tallentavaa digiboxia, jossa on myös blue ray, wireless, netti ja usb. Tallennuksia voi jakaa esim. tietokoneeseen. Konsepti on askel oikeaan suuntaan, mutta vielä jää toivomisen varaa. Käyttöliittymä ainakin on kömpelö.

  Toivottavasti kutsu heltiää. Voisin kokeilla Google+:aa syksyn opinnäytetyössä. Kiittäen 🙂

 16. Tommi kalenius kirjoitti 25.9.2011 kello 22:10

  Saisko kutsun
  Email: Ekahullutiikeri@gmail.com

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+