Handan DVB-TC 9901 HD – Teräväpiirtoboksi antenni- ja kaapeliverkkoon

16.8.2011    

HandanLaatuantenni tuo markkinoille tallentavan Handan DVB-TC 9901 HD digiboksin. Laitteessa on DVB-T2 ja C -virittimet, joten sama laite toimii sekä antenni-, että kaapeliverkoissa.

Handan DVB-TC 9901 HD:lla voidaan tallentaa samanaikaisesti kahta kanavaa sekä käyttää ”Time shift” toimintoa (ajansiirto). Uudessa digiboksissa on 1 teratavun kiintolevy, jonka lisäksi ohjelmia voidaan tallentaa myös suoraan ulkoiselle kiintolevylle. Laite osaa skaalata kuvan 1080p-resoluutiolle.

Handan DVB-TC 9901 HD

Kommentit

8 kommenttia

 1. nimetön. kirjoitti 16.8.2011 kello 20:17

  Haluamatta lopullisesti tuomita kyseistä laitetta ennalta haluan kuitenkin muistuttaa että kannattaa olla varovainen kyseisen merkin kanssa. Itselläni on niin paljon ollut ongelmia Handanin laitteiden kanssa että nyt kierrän kyseisen merkin kaukaa. Varsinkin nuo hybridi-HD tallentavat on sen verran kalliita että kannattaa vaikka sopia kaupan kanssa että saa purkaa kaupan jos laite ei toimi odotetulla tavalla, Suomi on täynnä ihmisiä joita on mm. jymäytetty wBoxien kanssa ja he odottelee yhä korjauspäivityksiä wBoxeihinsa koska kyseiset vehkeet ei suostu tallentamaan osaa kanavista. Toki wBox on ihan eri valmistajan laite kuin Handan mutta tämä vain esimerkkinä ettei suinpäin kannata rynnätä ostamaan.

 2. Nimetön kirjoitti 18.8.2011 kello 12:54

  Itse kokeilin Handanin DVB-C9900 HD:ta ja ostin netistä sen palautusoikeudella… ja takaisin se meni parin päivän käytön jälkeen. Silloin uusimmalla firmiksellä oli jumituksia (jonka jälkeen kaikki tallennetut ohjelmat katosivat), äänessä ”rips raps” efektejä silloin tällöin ja epämääräistä hidastumista valikoissa.

  Toista kertaa en koske Handanin tuotteisiin…

 3. Hans Kompis kirjoitti 1.9.2011 kello 18:55

  Näyttää olevan Hobbyhallissa reilu neljäsataa esqudoa..

 4. Tyytyväinen kirjoitti 14.9.2011 kello 12:34

  Hyvin on mulla toiminut . ei ongelmia.

 5. Nimetön kirjoitti 24.9.2011 kello 0:42

  Itsellä ei suostu valmiustilassa nauhoittamaan ajastettuja tallennuksia… Takaisin. taitaa lähteä…

 6. Ihan ok boxi kirjoitti 20.11.2011 kello 16:58

  Mulla laite on toiminut kaikilta osin hyvin, paitsi HD-kanavan tallennuksen ja sen samanaikainen katsominen aiheuttaa kuvan satunnaista pätkimistä, mikä ei tosin näy tallenteessa.

 7. jarppi kirjoitti 10.1.2012 kello 8:58

  Handanin HD boxin menin juuri ostamaan ja pettymys oli suuri. Boxi ”boottaa” itsensä todella usein jos on katsomassa jotain tallentamaansa ohjelmaa. Jos vielä kaiken lisäksi on samaan aikaan tallentamassa toista kanavaa kun katsoo aikaisemmin tallentamaansa ohjelmaa kovalevyltä niin tietysti ohjelma jota oltiin tallettamassa häviää kokonaan. Että onpa hyvä laitos. Hampaidenkiristystä ja harmaita hiuksia koko vehje! Kannattaa kietää kaukaa. Ei tule kuin harmitus kun et näekään haluamiasi ohjelmia. Randomilla tietysti välillä homma toimii, mutta yleensä saa varautua pahimaan. Vaihtoon menee.

 8. vilenius kirjoitti 2.3.2012 kello 2:07

  Kaverit ja tutut kokeilleet wbox HD, handan yllä mainittua, ja topfieldiä 2400 kaapel. KAIKKI SAMAT näyttää toistuvan kuin silloin aikoinaan itselle ostetussa tf4100pvrc:ssa. Ei mitään parannuksia, muuten kuin resoluutiot-skaalaukset, wpoksit on viety takaisin kauppaan ja samoin monet muut hybridit.
  Hinta ja ja tallennuskapasiteetti kasvavat, muu käytännössä pysyy samana, hdmi ym liitäntöjä tulee toki lisää.

  Harmittaa ihan hemmetisti kun eivät saa yhtä hyvää hybidiboksia kukaan ulos linjalta kun tämän oman TF4100pvrc:n kapasiteetti on 160gb ja toiminta ihan samaa (pl. netti ja hdmi) kuin handanin uudet. ja se wbox HD2..

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+