Lontoon olympialaisia kuvataan 3D-kameroilla

4.8.2011    

3DMuutamia Lontoon olympialaisten suosituimmista lajeista tullaan kuvaamaan 3D-kameroilla. Televisiolähetysten laitteita valmistavan EVS-yrityksen Luc Doneux kertoo kolmiulotteisia kameroita tulevan olympialaisten kymmeneen eri tapahtumapaikkaan.

Vielä ei ole tietoa tuleeko jotkin kanavat näyttämään olympialaisten lajeja kolmiulotteisina, mutta esimerkiksi BBC on jo esittänyt esimerkiksi Wimbledonin tennisturnauksen suoria pelejä 3D-tekniikalla.

Mahdolliset olympialaisten 3D-lähetykset lisäisivät varmasti kolmiulotteisten televisioiden myyntiä.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. eero forss kirjoitti 5.8.2011 kello 23:15

    En mää kyl tiiä onks se nyt sit nii hieno kattoa olympialaisia 3d:na koska sinä on ne lasit kuiteski kiusana. Mut sitku ilmestyy niit 3d televisioita johon ei tarvita lasei ni sellasen kyll ostan. Kumpa ilmestyis ennen olympialaisia.

    PS. Tahtoisin Google+ kutsun.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+