Suomalaisten sohvapöytä on täytetty kaukosäätimillä

18.8.2011    

KaukosäädinMontako kaukosäädintä olohuoneessanne on -kyselymme keräsi 1310 vastausta, joiden mukaan yli 66 prosentilla kotitalouksista on yli kaksi kaukosäädintä olohuoneessa. Hämmästyttävintä on, että 17% vastaajista kertoi olohuoneessa olevan yli viisi kaukosäädintä. Toisessa ääripäässä on kolme prosenttia vastanneista, joilla ei ole ollenkaan kaukosäätimiä olohuoneessa.

Kyselyn vastaukset löytyvät alta.

[poll id=”12″]

Kommentit

2 kommenttia

 1. Tuomas kirjoitti 19.8.2011 kello 12:17

  Eipä tuo yli viiden kaken kokoelma nyt niin hämmästyttävä ole. Medialaitteita kertyy helposti enemmänkin: tv, vahvistin, digiboksi, BD-toistin, pelikonsoli tai pari. Näiden lisäksi saattaa löytyä vielä vaikkapa videotykin ja valkokankaan säätimet tai sähköpistokkeen ja valaistuksen ohjaimet.

  Näiden lisäksi itselläni on vielä yleiskaukosäädin, jolla kyllä hoituvat kaikkien laitteiden perustoiminnot, mutta tarkempien säätöjen tekemisen varalta alkuperäisetkin säätimet täytyy vielä pitää saatavilla.

 2. Digilelujen Jani kirjoitti 19.8.2011 kello 12:44

  Meiltä löytyy TV, WizOTT mediaplayer, Vahvistin, Digiboksi ja DVD.

  Kaikkien käyttö onnistuu Logitechin yleiskakella ja alkuperäiset kaukosäätimet taitavat olla tällä hetkellä autotallissa jossain laatikossa.

  Logitechin säätäminen toimivaksi ei ole mitään herkkua, mutta kun se on tehty, kaikki toimii tosi hyvin.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+